reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wiem że ten ból można przeżyć. Boli mnie tak od początku ciąży. Tylko martwię się że tymi kopniakami i drapaniem wyrąbie mi większe rozwarcie🥺😱
Połóż się tak to może przestanie. Czasem miałam idiotyczne wrażenie, że Syn sam wkręca się coraz głębiej...

Mi nie zrobił krzywdy 😉 nawet od leżenia szyjka się wydłużyła do 3,1cm

reklama
Połóż się tak to może przestanie. Czasem miałam idiotyczne wrażenie, że Syn sam wkręca się coraz głębiej...

Mi nie zrobił krzywdy 😉 nawet od leżenia szyjka się wydłużyła do 3,1cm
Niewiem czy dam rade przybrać taką pozycję żebym była w stanie później z niej wstać. Spróbuje jutro czy pomoże.

Jak plany na dzisiejszy dzień? Ja planuję eksperyment na żywym organizmie. O 12:00 idę uzupełnić rzęsy. Czyli wracam do życia chociaż bez długiego siedzenia i chodzenia. We wtorek wizyta. Jestem bez luteiny zobaczymy jak reaguje szyjka na tydzień normalnej aktywności w porównaniu do leżenia plackiem.

Jak plany na dzisiejszy dzień? Ja planuję eksperyment na żywym organizmie. O 12:00 idę uzupełnić rzęsy. Czyli wracam do życia chociaż bez długiego siedzenia i chodzenia. We wtorek wizyta. Jestem bez luteiny zobaczymy jak reaguje szyjka na tydzień normalnej aktywności w porównaniu do leżenia plackiem.

Ty to jesteś odważna, ja zapisałam się do kosmetyczki miesiąc temu na sierpień hehe już tak mi tęskno za wygladaniem jak człowiek, a nie jak piżmak. Jestem pod biedrą i tak się babka z dziadkiem o mięso kluci, ze aż wstyd hehe a i zasłabłam w labolatorium. Mam do Ciebię prosbę, zebyś mi jeszcze raz napisała te suplementy, bo chcę iść do apteki, a zebym głupot jej z kartką nie podała heh

Standardowo leżenie, chociaż popołudniu ma do Nas wpaść mój brat, to będzie atrakcja 😁
I rano byłam w laboratorium, żeby oddać mocz do posiewu, przeszłam tylko kawałek do auta z bloku i brzuch mnie rozbolał i nogi (chyba od leżenia 😂).

Odważna jesteś, oj marzę o wizycie u fryzjera 😁 włosy ostatni raz skracalam w połowie lutego(chodzę zawsze co 2 MSC), a że dotąd miałam dość krótkie, to teraz mam dosyć obecnej długości 😂😂😂 chociaż chyba bez ta tarczycę w ciąży dosc mocno mi wypadają, po porodzie chyba będę łysa hehe 😂😂😂

Ty to jesteś odważna, ja zapisałam się do kosmetyczki miesiąc temu na sierpień hehe już tak mi tęskno za wygladaniem jak człowiek, a nie jak piżmak. Jestem pod biedrą i tak się babka z dziadkiem o mięso kluci, ze aż wstyd hehe a i zasłabłam w labolatorium. Mam do Ciebię prosbę, zebyś mi jeszcze raz napisała te suplementy, bo chcę iść do apteki, a zebym głupot jej z kartką nie podała heh
Jejku faktycznie powinnaś chyba coś dodatkowo brać, jak poczułaś się słabo w laboratorium...

Ja dziś wizyta 14.30 😵
i w sumie tym żyję.

Standardowo leżenie, chociaż popołudniu ma do Nas wpaść mój brat, to będzie atrakcja 😁
I rano byłam w laboratorium, żeby oddać mocz do posiewu, przeszłam tylko kawałek do auta z bloku i brzuch mnie rozbolał i nogi (chyba od leżenia 😂).

Odważna jesteś, oj marzę o wizycie u fryzjera 😁 włosy ostatni raz skracalam w połowie lutego(chodzę zawsze co 2 MSC), a że dotąd miałam dość krótkie, to teraz mam dosyć obecnej długości 😂😂😂 chociaż chyba bez ta tarczycę w ciąży dosc mocno mi wypadają, po porodzie chyba będę łysa hehe 😂😂😂
Ooo serio? Ja mam teraz więcej włosów i te okropne małe młode włoski stojące na baczność...

reklama
Jak dadzą Ci zestaw witamin z grupy B, wapno z Wit C, magnez (jakiś mleczan, lek nie suplement np magneB6 forte) i może jak lubisz tran to będzie fajnie chyba że chcesz kupić Wit D (vigantol w kroplach) ale najpierw sprawdź jej poziom

Do góry