reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wiem że ten ból można przeżyć. Boli mnie tak od początku ciąży. Tylko martwię się że tymi kopniakami i drapaniem wyrąbie mi większe rozwarcie🥺😱
Połóż się tak to może przestanie. Czasem miałam idiotyczne wrażenie, że Syn sam wkręca się coraz głębiej...

Mi nie zrobił krzywdy 😉 nawet od leżenia szyjka się wydłużyła do 3,1cm

reklama
Połóż się tak to może przestanie. Czasem miałam idiotyczne wrażenie, że Syn sam wkręca się coraz głębiej...

Mi nie zrobił krzywdy 😉 nawet od leżenia szyjka się wydłużyła do 3,1cm
Niewiem czy dam rade przybrać taką pozycję żebym była w stanie później z niej wstać. Spróbuje jutro czy pomoże.

Jak plany na dzisiejszy dzień? Ja planuję eksperyment na żywym organizmie. O 12:00 idę uzupełnić rzęsy. Czyli wracam do życia chociaż bez długiego siedzenia i chodzenia. We wtorek wizyta. Jestem bez luteiny zobaczymy jak reaguje szyjka na tydzień normalnej aktywności w porównaniu do leżenia plackiem.

Jak plany na dzisiejszy dzień? Ja planuję eksperyment na żywym organizmie. O 12:00 idę uzupełnić rzęsy. Czyli wracam do życia chociaż bez długiego siedzenia i chodzenia. We wtorek wizyta. Jestem bez luteiny zobaczymy jak reaguje szyjka na tydzień normalnej aktywności w porównaniu do leżenia plackiem.

Ty to jesteś odważna, ja zapisałam się do kosmetyczki miesiąc temu na sierpień hehe już tak mi tęskno za wygladaniem jak człowiek, a nie jak piżmak. Jestem pod biedrą i tak się babka z dziadkiem o mięso kluci, ze aż wstyd hehe a i zasłabłam w labolatorium. Mam do Ciebię prosbę, zebyś mi jeszcze raz napisała te suplementy, bo chcę iść do apteki, a zebym głupot jej z kartką nie podała heh

Standardowo leżenie, chociaż popołudniu ma do Nas wpaść mój brat, to będzie atrakcja 😁
I rano byłam w laboratorium, żeby oddać mocz do posiewu, przeszłam tylko kawałek do auta z bloku i brzuch mnie rozbolał i nogi (chyba od leżenia 😂).

Odważna jesteś, oj marzę o wizycie u fryzjera 😁 włosy ostatni raz skracalam w połowie lutego(chodzę zawsze co 2 MSC), a że dotąd miałam dość krótkie, to teraz mam dosyć obecnej długości 😂😂😂 chociaż chyba bez ta tarczycę w ciąży dosc mocno mi wypadają, po porodzie chyba będę łysa hehe 😂😂😂

Ty to jesteś odważna, ja zapisałam się do kosmetyczki miesiąc temu na sierpień hehe już tak mi tęskno za wygladaniem jak człowiek, a nie jak piżmak. Jestem pod biedrą i tak się babka z dziadkiem o mięso kluci, ze aż wstyd hehe a i zasłabłam w labolatorium. Mam do Ciebię prosbę, zebyś mi jeszcze raz napisała te suplementy, bo chcę iść do apteki, a zebym głupot jej z kartką nie podała heh
Jejku faktycznie powinnaś chyba coś dodatkowo brać, jak poczułaś się słabo w laboratorium...

Ja dziś wizyta 14.30 😵
i w sumie tym żyję.

Standardowo leżenie, chociaż popołudniu ma do Nas wpaść mój brat, to będzie atrakcja 😁
I rano byłam w laboratorium, żeby oddać mocz do posiewu, przeszłam tylko kawałek do auta z bloku i brzuch mnie rozbolał i nogi (chyba od leżenia 😂).

Odważna jesteś, oj marzę o wizycie u fryzjera 😁 włosy ostatni raz skracalam w połowie lutego(chodzę zawsze co 2 MSC), a że dotąd miałam dość krótkie, to teraz mam dosyć obecnej długości 😂😂😂 chociaż chyba bez ta tarczycę w ciąży dosc mocno mi wypadają, po porodzie chyba będę łysa hehe 😂😂😂
Ooo serio? Ja mam teraz więcej włosów i te okropne małe młode włoski stojące na baczność...

reklama
Jak dadzą Ci zestaw witamin z grupy B, wapno z Wit C, magnez (jakiś mleczan, lek nie suplement np magneB6 forte) i może jak lubisz tran to będzie fajnie chyba że chcesz kupić Wit D (vigantol w kroplach) ale najpierw sprawdź jej poziom

Do góry