Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jak dziś samopoczucie ? Ja dziś jakoś od rana jakąś taka nerwowa jestem i brzuch trochę pobolewa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, u mnie też kiepsko dziś, brzuch rano bolał potem kręgosłup i trochę się wystraszyłam, na szczęście przeszło ale w głowie już czarne myśliHej dziewczyny jak dziś samopoczucie ? Ja dziś jakoś od rana jakąś taka nerwowa jestem i brzuch trochę pobolewa
No tak każda z Nas tak ma
Tak pierwsze i długo z trudnościami staraliśmy się...stąd taki lek i obawy o synka...no cóż będę odpoczywać ile się da i czekała z nadzieją do wizyty...
Racja, dzisiaj mnie wzięło na płacz z tego powodu, bo moja mama tak samo, jak my cieszy się z maleństwa i z nią rozmawialam i mnie to rozbiło...i oczywiście więcej niż wczoraj mi się stawia brzuch plus odrobinę bólu brzucha w dzień...
Ja dzisiaj przed wizytą też niż nie jadłam że stresu, a przez te maseczke chciało mi się strasznie wymiotować:/Dzień dobry Dzisiaj ginekolog. Całą noc nie spałam ze stresu. Innym mówię żeby były spokojne, a sama jestem znerwicowana. Nie mogę jeść. Jeszcze nic w ustach nie miałam od rana. Mam tak złe przeczucia i jestem tak źle nastawiona, że aż mi się brwi nastroszyły.
Ja dzisiaj przed wizytą też niż nie jadłam że stresu, a przez te maseczke chciało mi się strasznie wymiotować:/
Mimo wszystko trzeba się jakoś przełamać i powtarzać, że będzie dobrze tylko to Nas i nasze maleństwa może ratować będzie dobrzeDzień dobry Dzisiaj ginekolog. Całą noc nie spałam ze stresu. Innym mówię żeby były spokojne, a sama jestem znerwicowana. Nie mogę jeść. Jeszcze nic w ustach nie miałam od rana. Mam tak złe przeczucia i jestem tak źle nastawiona, że aż mi się brwi nastroszyły.