reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

A co się dzieje, że trafiłaś do szpitala? Jak wcześniej pisałaś to sorry za pyt, ale nie nadążam z czytaniem wszystkiego co się tu pojawia.
Skraca mi sie szyjka, a szew juz trzyma na 2-3mm, wiec prawdopodobnie spadnie😭
Wlasnie zrobili mi ekg, boje sie, ze beda chcieli ponownie zalozyc szew😱

reklama
@Pszczoła2020 Gratulacje 😘zdrowka dla was wszystkich!! Mój to się chyba tez juz pcha na ten świat od 3 dni mam jakies bóle w bokach jak na okres, biegunke i zaparcia na zmianę, rano mnie mdli 😫ale nieregularne raz boli mocniej raz mniej, jutro wizyta u nowego doktora, juz jestem ciekawa co tam się dzieje.. Bo już sobie wyobrazam Bóg wie co 😲 dziś 34+4TC

Skraca mi sie szyjka, a szew juz trzyma na 2-3mm, wiec prawdopodobnie spadnie😭
Wlasnie zrobili mi ekg, boje sie, ze beda chcieli ponownie zalozyc szew😱
Jeżeli ponowne założenie szwu ma pomóc to niech działają. W którym tyg jesteś? Co do bólu brzucha mnie też czasami pobolewa albo coś kluje. Mam nadzieję, ze szyjka się nie skraca a wizyta dopiero za tydz

Dziewczyny a lekarz mierzy wam szyjkę dopochwowo po założeniu pessara? Mój wczoraj mi powiedział że teraz już nie bd mierzyć tylko ręcznie sprawdzać jak trzyma itd... Jestem zszokowana bo tak naprawdę nie wiem na czym stoję

Dziewczyny a lekarz mierzy wam szyjkę dopochwowo po założeniu pessara? Mój wczoraj mi powiedział że teraz już nie bd mierzyć tylko ręcznie sprawdzać jak trzyma itd... Jestem zszokowana bo tak naprawdę nie wiem na czym stoję

Tzn chyba nawet nie ma jak zmierzyć dokładnie tej szyjki przez pessar. Ciekawe co mój powie w poniedziałek. Ja też bardzo nie lubię gdy nie wiem czy wszystko ok eh.. ja się tego mojego lekarza zaczynam bać.

Tzn chyba nawet nie ma jak zmierzyć dokładnie tej szyjki przez pessar. Ciekawe co mój powie w poniedziałek. Ja też bardzo nie lubię gdy nie wiem czy wszystko ok eh.. ja się tego mojego lekarza zaczynam bać.
Daj znać jak po badaniu. Kurczę mam nadzieję że jakoś uda im się zmierzyć tą szyjke. Ja na nic tak bardzo nie czekam jak na to że po 3 tygodniach leżenia sytuacja się poprawiła! I szyjka ma ponad centymetr a nie ma lejka 😑

reklama
Daj znać jak po badaniu. Kurczę mam nadzieję że jakoś uda im się zmierzyć tą szyjke. Ja na nic tak bardzo nie czekam jak na to że po 3 tygodniach leżenia sytuacja się poprawiła! I szyjka ma ponad centymetr a nie ma lejka 😑
Co z tego że powie że pesser dobrze trzyma ! Jak mój to co drugi dzień próbuje się wydostać na zewnątrz 😱 każde wkładanie luteiny to nerwowka wolę jak siedzi wysoko !

Do góry