Test obciążenia glukoza wyszły dobrze i nigdy podwyższonego cukru nie miałam. Sama nie wiem co o tym myśleć... zobaczę co dr. Powie, pewnie trzeba bedzie powtórzyć badanie.Możesz mieć cukrzycę...?
reklama
Feline88
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie dzisiaj tak - według OM.
Według USG - 37 tc . Mała wczoraj 2700 gramów .
Szyjka w 31 tygodniu spadła z 4 cm na 2,4 .
Teraz już nikt jej nie mierzy . Miękka , krótka , ale zamknięta .
Wizytę mam we wtorek i ustalić termin CC .
Przetrwałam to [emoji123] a teraz to najgorsze . I największy stres - cesarka , oby dzidziuś był zdrowy . I najgorsze będę sama - bo przecież zakaz w szpitalu . Tylko pacjenci . Boje się wszystkiego i opieki na maluchem - pierwsze dzieciątko . Trzymajcie kciuki za mnie .
A ja trzymam za was - wytrwajcie jak najdłużej - tym bardziej teraz jak nie jest to za fajny czas na poród .
No nic - jakoś trzeba to przetrwać i być dzielną [emoji123][emoji123][emoji123]
akacjova89
Mamy kilka dni różnicy, u mnie 36+6 a dlaczego masz cesarke, przypomnij proszęZobacz załącznik 1090503
Przetrwałam to [emoji123] a teraz to najgorsze . I największy stres - cesarka , oby dzidziuś był zdrowy . I najgorsze będę sama - bo przecież zakaz w szpitalu . Tylko pacjenci . Boje się wszystkiego i opieki na maluchem - pierwsze dzieciątko . Trzymajcie kciuki za mnie .
A ja trzymam za was - wytrwajcie jak najdłużej - tym bardziej teraz jak nie jest to za fajny czas na poród .
Femka84
Zaciekawiona BB
Mały zbliża się do 2 kg, USG główki jest dobre (bez wylewów) dzisiaj miał przetaczaną krew ponieważ bakteria jest we krwi i niestety bardzo spadł hematokrytTrzymaj się, mysi być dobrze. Ile mały teraz waży? Miał robione usg głowy? To trudny okres dla Was, ale wyjdziecie na prostą.
Feline88
Mamy kilka dni różnicy, u mnie 36+6 a dlaczego masz cesarke, przypomnij proszę
Mam problem z siatkówka - chodzę w soczewkach już ponad 15 lat - ślepak
Okulista zlecił CC .
A ty poród naturalny ??
Alleksandra20
29+4Ja dziś kończę 28 tydzień tak chciałabym aby czas przyspieszył... By te tygodnie szybciej biegły a syn, grzecznie siedział na swoim miejscu, już to leżenie nie jest takie straszne, tylko ta niepewność jutra i pytanie ile jeszcze damy radę wytrzymać. Mój mąż złości się na mnie jak miewam chwilę zwątpienie, bo twierdzi że się wszystko dobrze skończy, ja też w to wierzę, tylko że to ja miewam napięcia, bóle itp... Ehhh
@Alleksandra20 w którym tyg dokładnie urodziłaś?
Wytrzymacie. Wytrzymajcie....
Zobacz załącznik 1090503
Piękne te liczby. Zaraz i ja sie zbieram na wizytę z nadzieja ze jest dobrze. A moze całkiem sie skróciła. Nie wiem czy brać rano luteinę bo moze wymazy bedzie mi pobierał. Pewnie sie wytrzymam jak wrócę. W sumie po 9 - tej jak wezme chyba bedzie Ok.
reklama
Podziel się: