KundaKunda
Fanka BB :)
Super, cieszę się bardzoKunda już i samopoczucie i nastrój lepszy. I cukier ogarnęłam od obadu na tyle, że z nadzieją patrzę w jutrzejszy poranek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, cieszę się bardzoKunda już i samopoczucie i nastrój lepszy. I cukier ogarnęłam od obadu na tyle, że z nadzieją patrzę w jutrzejszy poranek.
Lepiej wziąć niż się męczyć, jak kiedyś tak przeciągnęłam ból głowy bo nie chciałam brać leku, że później leżałam nieprzytomna a i tak musiałam wziąć i to podwójna dawkę bo jedna tabletka nie zadziałała. Także spokojnie bez wyrzutów.ja od wczoraj walcze z migrena wczoraj apap o 21 o dzis o 9. Mam wyrzuty sumienia, ale bol okropny prawie spac nie moglam
Który miesiąc ciąży u Ciebie ?Chyba dobrze ja pod dwóch dniach ciągniec w dole brzucha i nieprzespanych nocy, czuję się w końcu dobrze, jeśli można tak powiedzieć w tej całej sytuacji, noc przespana, brzuch całkiem miękki, póki co jest ok, oby tak zostało. Zastanawiam się czy przy szwie, ktory jakby nie było jest ciałem obcym, samoistnie nie występują podobne dolegliwości, czasem mam wrażenie jak szyjka z nim walczy, bo chciałaby się skrócić albo rozejść? Ehhh tysiące pytań i wątpliwości...
Zaczęłam dzisiaj 27 tydzieńKtóry miesiąc ciąży u Ciebie ?
No lepiej późno niż wcale...Tu się nagle obudzili. Jutro miałam wychodzić a dziś badanie moczu, stopień, posiew, krew. I już lecą do mnie z nystatyna...
A dla czego nystatyna skoro jeszcze wyników nie mają? ?Tu się nagle obudzili. Jutro miałam wychodzić a dziś badanie moczu, stopień, posiew, krew. I już lecą do mnie z nystatyna...