reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mówię do męża : jedz , kup kilka paczkow na jutro .
Wraca z dwoma kartonami i reklamówka 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Jesteśmy sami we dwójkę z yorkiem .
A ja mam cukrzyce ciążowa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
🤦🏻‍♀️
Tak na poprawę humoru [emoji23][emoji23][emoji23]

ATTACH=full]1082726[/ATTACH]
Człowiek bez serca😂
Jutro rano wysyłam męża po pączki. Powiedziałam mu że chyba nie myśli że ja do 17 wytrzymam?! Albo on mi przymiesie albo pójdę sama 😆 jem pączki raz w roku i nie zamierzam się ograniczać. Mam teorię że powyżej 2 pączków organizm jest w szoku i nie przyswaja dalej kcal 😉

Człowiek bez serca😂
Jutro rano wysyłam męża po pączki. Powiedziałam mu że chyba nie myśli że ja do 17 wytrzymam?! Albo on mi przymiesie albo pójdę sama 😆 jem pączki raz w roku i nie zamierzam się ograniczać. Mam teorię że powyżej 2 pączków organizm jest w szoku i nie przyswaja dalej kcal 😉
Mój ma na 5:00 do pracy, więc tym razem sama chyba pójdę po pączki. Raz jeden w ten dzień wolno 😅
Ciul tam z cukrzycą, mają być do gorzkiej herbatki.

Mówię do męża : jedz , kup kilka paczkow na jutro .
Wraca z dwoma kartonami i reklamówka 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Jesteśmy sami we dwójkę z yorkiem .
A ja mam cukrzyce ciążowa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
🤦🏻‍♀️
Tak na poprawę humoru [emoji23][emoji23][emoji23]

ATTACH=full]1082726[/ATTACH]
Wyglądają wspaniale, aż się głodna zrobiłam. :D

Dzięki dziewczyny za kopa ! :) może jutro będzie lepszy dzień. Gdybym wiedziała że będę mieć takie problemy w ciazy to szukającym innego szpitala i innego lekarza. Teraz nie mam za bardzo jak. . Dlatego boje się ze mój lekarz z prowincji coś przeoczy o czymś nie wie. A ja nie chce mieć pretensji do siebie że coś mogłam a nie zrobiłam. Nie wiem co robić teraz. ..

reklama
Do góry