Mi lekarka zaleciła 3x2 i tak biorę od 20tcW sensie, ze zalecila mi 2x1 a ja biore 2x2
reklama
Brałam aspargin 5x2. Także nie zaszkodzi ;-) Ale mnie mocno meczyly skurcze, stąd takie końskie dawki.Hej ! Dziewczyny mam pytanie, brala ktoras z Was aspargin i jesli tak to w jakich dawkach?
monitkaz
Fanka BB :)
DziekiBrałam aspargin 5x2. Także nie zaszkodzi ;-) Ale mnie mocno meczyly skurcze, stąd takie końskie dawki.
Dżuls89
Fanka BB :)
Ja identycznieJa biorę asmag 3x2
A właśnie. Wczoraj miałam wizytę o 10.30 a ok 14 poczułam nagle ciągnięcie w szyjce, poszłam siku a tam pełno -sorry- brązowej wydzieliny konsystencji blota. Położna podejrzewa że stara krew, w lekarz że poleciało po badaniu...plamie lekko do dzisiaj. Położna była z Filipem wszystko ok tętno, rusza się itp...
Ale w sumie nikt nie wie od czego to...miała któraś coś podobnego? Ehh
U
użytkownik 902
Gość
Ja długo przed porodem plamilam. Najpierw po zdjęciu pessaru, potem po masażu szyjki. A przed porodem zaczęłam plamić żywą krwią i już czop odszedł też taki bardzo krwawyA właśnie. Wczoraj miałam wizytę o 10.30 a ok 14 poczułam nagle ciągnięcie w szyjce, poszłam siku a tam pełno -sorry- brązowej wydzieliny konsystencji blota. Położna podejrzewa że stara krew, w lekarz że poleciało po badaniu...plamie lekko do dzisiaj. Położna była z Filipem wszystko ok tętno, rusza się itp...
mniszkaaa
Aktywna w BB
jesteś już na koncówce więc może zaczyna powoli odchodzić czop u mnie tak było w pierwszej ciąży kilka dni przed porodem najpierw brązowe "błoto" a później odszedł czop po kilku dniach jak stawilam się na wywołanie wieczorem rozpoczęła się akcjaA właśnie. Wczoraj miałam wizytę o 10.30 a ok 14 poczułam nagle ciągnięcie w szyjce, poszłam siku a tam pełno -sorry- brązowej wydzieliny konsystencji blota. Położna podejrzewa że stara krew, w lekarz że poleciało po badaniu...plamie lekko do dzisiaj. Położna była z Filipem wszystko ok tętno, rusza się itp...
Kurde....mnie też jakieś chorobami chwyciło, bo mnie drapie w gardle i niżej ehh...narazie próbuje domowych sposobów....Byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego i niestety mój ginekolog miał rację co do kaszlu pojawiły się szmery na płucach i dostałam antybiotyk na 7 dni kurcze to już drugi w czasie ciąży
reklama
Podziel się: