reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mam zestaw bebetto holland z fotelikiem maxi cosi (ze sklepu dino, mają niegłupie ceny), wygodny w prowadzeniu wózek, jestem bardzo zadowolona z gondoli, mały woli ją od łóżeczka ;D

reklama
@Oczekujaca123[/USER] Może bebetto ma akurat w ofercie np Maxi cosi ale wiele innych modeli nie. Każdy wybiera najlepsze dla siebie :) ja tez chciałam bebetto torino si 3 w 1, ale ostatecznie padło na coś innego dla mnie bardziej funkcjonalnego itp ;) tym bardziej ze ja jestem osraj dupa i za bardzo przeżywałam to przewożenie itp :(

@Oczekujaca123[/USER] Może bebetto ma akurat w ofercie np Maxi cosi ale wiele innych modeli nie. Każdy wybiera najlepsze dla siebie :) ja tez chciałam bebetto torino si 3 w 1, ale ostatecznie padło na coś innego dla mnie bardziej funkcjonalnego itp ;) tym bardziej ze ja jestem osraj dupa i za bardzo przeżywałam to przewożenie itp :(
Hmm kurcze my oglądaliśmy dużo modeli i większość miała możliwość adapterow co maxicossi tak nam mówiono w sklepie ... [emoji849] ale w praktyce to nie wiem

Ja kupiłam 2w1 i do tego fotelik maxi cosi z adapterami. Gondola spoko, spacerowka ciężka i duza. Stelaz duzo waży i po złożeniu kupę miejsca ten wózek zajmuje. Bardzo dobre opinie ma spacerowka joie i dużo mam swój wózek w końcu na taką wymienia. Ja ze spacerówki dużo nie korzystałam więc nie kupiłam nic lepszego.

Masakra! Przed wizytami to jest jakaś tragedia z ogarnięciem tych miejsc... Jak Wy to ogarnialyscie/ogarniacie? :D 40 minut w łazience siedziałam!!!

reklama
Do góry