reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja kupowałam ze świata dziecka (allegro), bo tak mi polecono, tam kupiłam pieluchy , rozki, pościel, butelki, itp itd.
Kosmetyki to rossman i doz.
Łóżeczko i prześcieradła z babypl albo strona albo allegro.

Polecono mi te strony, choć sama jeszcze na żywo nie widziałam to mąż mówi, że jest ok :D
Właśnie ten świat dziecka znam, bo w 2 ciąży dużo rzeczy tam przeglądałem i mi się podobały i ceny też spoko były z tego co pamiętam.
Teraz to duża wygoda że można wszystko do domu zamówić.
@luigi89 u mnie to chyba w miejscowości nie ma nawet sklepu z wózkami haha

reklama
Właśnie ten świat dziecka znam, bo w 2 ciąży dużo rzeczy tam przeglądałem i mi się podobały i ceny też spoko były z tego co pamiętam.

Ja oprocz lozeczka i wózka wszystko przez Internet. A musze sie przyznac ze jakos tak powyzej pewnej kwoty to sie obawiam zamawiac :p Dobrze , że piszecie o tym świecie dziecka :)

W naszej leżącej sytuacji to zbawienie wg mnie te zakupy internetowe bo nie wyobrażam sobie męża żeby to wszystko pokupowal...

Dziewczyny wyszły mi w moczu dość liczne nablonki płaskie.. To coś oznacza? Tak leukocyty 0-2. Bakterie :nieliczne wszystko inne dobrze.

Mam jeszcze bardzo liczne pasma sluzu.. I naczytalam się że może to wskazywać stan zapalny. Super.

Mam jeszcze bardzo liczne pasma sluzu.. I naczytalam się że może to wskazywać stan zapalny. Super.
Prędzej zanieczyściłas próbkę. Jak masz dużo wydzieliny w pochwie, to najlepiej się podmyć, lekko wsunąć tampon do pochwy i dopiero sikać, oczywiście dopiero środkowy strumień do kubeczka.

Prędzej zanieczyściłas próbkę. Jak masz dużo wydzieliny w pochwie, to najlepiej się podmyć, lekko wsunąć tampon do pochwy i dopiero sikać, oczywiście dopiero środkowy strumień do kubeczka.
Ja stosowałam sposób od mamaginekolog na oddawanie próbki pod prysznicem, tak mi moja ginka doradziła :)

reklama
Możliwe że coś zanieczyscilam.. Ehh będę musiała powtórzyć a mam w poniedziałek wizytę i nie będę miała wyniku. Do dupy.

Do góry