reklama
olaa90
Fanka BB :)
@Oczekujaca123[/USER] Może bebetto ma akurat w ofercie np Maxi cosi ale wiele innych modeli nie. Każdy wybiera najlepsze dla siebie ja tez chciałam bebetto torino si 3 w 1, ale ostatecznie padło na coś innego dla mnie bardziej funkcjonalnego itp tym bardziej ze ja jestem osraj dupa i za bardzo przeżywałam to przewożenie itp
Oczekujaca123
Hmm kurcze my oglądaliśmy dużo modeli i większość miała możliwość adapterow co maxicossi tak nam mówiono w sklepie ... [emoji849] ale w praktyce to nie wiem@Oczekujaca123[/USER] Może bebetto ma akurat w ofercie np Maxi cosi ale wiele innych modeli nie. Każdy wybiera najlepsze dla siebie ja tez chciałam bebetto torino si 3 w 1, ale ostatecznie padło na coś innego dla mnie bardziej funkcjonalnego itp tym bardziej ze ja jestem osraj dupa i za bardzo przeżywałam to przewożenie itp
Magdalenams
Ja kupiłam 2w1 i do tego fotelik maxi cosi z adapterami. Gondola spoko, spacerowka ciężka i duza. Stelaz duzo waży i po złożeniu kupę miejsca ten wózek zajmuje. Bardzo dobre opinie ma spacerowka joie i dużo mam swój wózek w końcu na taką wymienia. Ja ze spacerówki dużo nie korzystałam więc nie kupiłam nic lepszego.
olaa90
@Oczekujaca123 sklep sklepowi nie rowny, w mojej pipidówie to jest jeden sklep z marnym wyposażeniem ja po wszystko muszę jeździć do Rzeszowa albo wlasnie zamawiam online
U
użytkownik 902
Gość
We wtorek też będę walczyć [emoji23] lustrzyca nie pomaga..Masakra! Przed wizytami to jest jakaś tragedia z ogarnięciem tych miejsc... Jak Wy to ogarnialyscie/ogarniacie? 40 minut w łazience siedziałam!!!
reklama
Podziel się: