Ja tak samo myślę ale czytalam na mamaginekolog ze wziela najgorsze i najtansze rzeczy i nawet kocyk wyrzuciła... wg mnie to przesada. Porzadnie wyprać i wyprasowac wszystko i swoje i dziecka i najwyzej jak już ktoś chce to zdezynfekowac telefon i co tam sie miało pod ręką
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Absurd..@Grabcia123 a co zleciła lekarka ?
Dziewczyny dajcie znac bo slyszalam ze ciuszki itd po szpitalu to najlepiej wyrzucić, nawet nie prać... co o tym sądzicie ?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app
U
użytkownik 902
Gość
Grabcia ufasz tej ginekolog? Bo imo gorsza długa otwarta niż krótka zamknięta szyjka, szczególnie u wieloródki, gdzie szyjka kompletnie inaczej się przygotowuje do porodu (jednocześnie skraca i otwiera)
Magdalenams
Fanka BB :)
Bzdura. Ja po żadnym szpitalu nie wyrzucalam. Nawet jak lezalam z synem z zapaleniem płuc. Żyjemy i mamy się dobrze@Grabcia123 a co zleciła lekarka ?
Dziewczyny dajcie znac bo slyszalam ze ciuszki itd po szpitalu to najlepiej wyrzucić, nawet nie prać... co o tym sądzicie ?
Ola124
Mam lekkie rozwarcie prawdopodbnie peklo jakies naczynko
Ja w 32tc miałam rozwarcie na 2cm i praktycznie brak szyjki, urodziłam w 39tc
Grabcia123
Cześć dziewczyny. Dzięki za troskę. Bylismy dzis jeszcze na ktg tak profilaktycznie...wszystko jest oki...a co do lekarza ufam mu w 100%. Miejmy nadzieję ze tak juz zostanie
Magdalenams
Jedyna moja aktywnością będzie grill chociaż już urodziłam to i tak będę odpoczywaćJak dziewczyny zaczęła się majówka? jakieś małe aktywności są czy lenistwo?
reklama
Podziel się: