Gannka
Fanka BB :)
Też właśnie widziałam jak pstrykalam pilotemTeraz leżing ale wiecie co Kevin sam w domu na Polsacie 1go maja to juz przesada jakby nie mogli czegoś innego wyemitowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też właśnie widziałam jak pstrykalam pilotemTeraz leżing ale wiecie co Kevin sam w domu na Polsacie 1go maja to juz przesada jakby nie mogli czegoś innego wyemitowac.
Też właśnie widziałam jak pstrykalam pilotem
Dobrze. Nic nie boli, chociaż też już nie wiem jak leżeć. Wczoraj sobie na więcej pozwoliłam bo pojechałam z mężem okna do domu ogarnąć i przy okazji na lody. Od początku ciąży nie miałam żadnych ciężkich boli. Bezproblemowo jest i oby tak zostało. Jak ta szyjke ogarnie lekarz mam nadzieję że będę mogła chociaż trochę się ruszać bo oszalec można.To już porazka wg mnie ten Kevin jak sie czujesz ? Wszystko ok ? Ja dzisiaj po spacerze czuje plecy i pośladki... a jak leżę na bokach bo na wznak to juz sie nie da to czuje boki... położna mówiła że wypadałoby sie trochę ruszyć
Te trzęsienie najgorsze, zawsze krzyczę żeby jechał wolniej i uważał. Ale dziecko pewnie zadowolone bo się pokolysze chociaż chyba lepsze lekkie wstrząsy niż bym miała z buta kawał drogi iść.To fajnie, uważaj na przejazdzki żeby nie trzeslo ja właśnie dlatego że już 36 tydzień zaczęłam tez troche wiecej sie ruszać (o ile przejście sie z pokoju do pokoju to super rozruch ) Dokupuje parę rzeczy jeszcze a mąż sie wkręcil w zakupy i kupil przedwczoraj łóżeczko i wózek nastroje mam różne jak widze.. dziś nie jestem w formie. Lepiej mnie unikać
Te trzęsienie najgorsze, zawsze krzyczę żeby jechał wolniej i uważał. Ale dziecko pewnie zadowolone bo się pokolysze chociaż chyba lepsze lekkie wstrząsy niż bym miała z buta kawał drogi iść.
Kupowaliscie ze strony jakieś/allegro czy sklep stacjonarnie?
Ja na pół lezaco.Niektóre dziewczyny na leżąco jeżdżą np do lekarza. Ja tez krzycze jak jedziemy do lekarza bo szybko szybko na ostatnią chwilę... kupiliśmy w sklepie bo na allegro łóżeczko jak patrzylam wychodziło drożej a wózek to i tak chcieliśmy w sklepie. Chociaz terminy na niektóre wózki to 4 tygodnie...
Ja na pół lezaco.
Oo myślałam że na allegro tanio jest i się opłaca. W sumie nigdy nie patrzyłam w sklepach stacjonarnie. I oglądałam ostatnio przy mojej 2 ciąży. A teraz się wstrzymuje. Pewnie koło 30 zacznę ogarniać.
Nie wiedziałam że na wózki trzeba czekać :O
Ja kupowałam ze świata dziecka (allegro), bo tak mi polecono, tam kupiłam pieluchy , rozki, pościel, butelki, itp itd.Te trzęsienie najgorsze, zawsze krzyczę żeby jechał wolniej i uważał. Ale dziecko pewnie zadowolone bo się pokolysze chociaż chyba lepsze lekkie wstrząsy niż bym miała z buta kawał drogi iść.
Kupowaliscie ze strony jakieś/allegro czy sklep stacjonarnie?