reklama
BaskaW
Fanka BB :)
Tez mialam plamienie i tez bolalo ściągnięcie a bardziej największy wziernik tak bolal bo samo przeciecie nie i trwalo sekunde. Tez w 38 skonczonym tc a cc mialam w 39 tc. Nie spiesz sie dla dziecka lepiej jak posiedzi jak najdluzej.U mnie 38 tydzień skończony wiec mogę już rodzić Nawet miałam nadzieję ze się zacznie po tym usuwaniu szwu ... Ale dzidzius widać jeszcze nie chce wyjść
Latina
Dziewczyny u mnie 27 tydzień. Chodze do lux med i tam Moja szyjka miała 29 mm od początku mierzenia czyli w 20 TC i 23 TC. 2 tygodnie temu byłam u innego gina, bardziej doświadczonego i on mi zmierzył szyjkę 41 mm. Mówię że miałam 29 mm i czy na pewno- tak na pewno, szyjka idealna. Po 2 tygodniach od tego czyli wczoraj byłam u mojego gina w Lux Med i on że moja szyjka z 29 mm ma 27 mm, a nawet i 24 mm. Dał luteinę i kazał leżeć. Możliwe są takie rozbieżności? Miała tak któraś? Ja wiem że inny sprzęt, może lekko przesunąć skalę przy mierzeniu ale aż tak?
Rozbieżności zdarzają się, w szpitalu wyszło mi 17mm, niedługo później prywatnie 30 Niektórzy gini w luxmedzie sami przyznają, że mają słaby sprzęt... Ja tam tylko robię badania krwi i moczu, nie ryzykowałabym prowadzenia ciąży, mam złe doświadczenia z ich ginami, a do dobrych mega kolejkiDziewczyny u mnie 27 tydzień. Chodze do lux med i tam Moja szyjka miała 29 mm od początku mierzenia czyli w 20 TC i 23 TC. 2 tygodnie temu byłam u innego gina, bardziej doświadczonego i on mi zmierzył szyjkę 41 mm. Mówię że miałam 29 mm i czy na pewno- tak na pewno, szyjka idealna. Po 2 tygodniach od tego czyli wczoraj byłam u mojego gina w Lux Med i on że moja szyjka z 29 mm ma 27 mm, a nawet i 24 mm. Dał luteinę i kazał leżeć. Możliwe są takie rozbieżności? Miała tak któraś? Ja wiem że inny sprzęt, może lekko przesunąć skalę przy mierzeniu ale aż tak?
Latina
No właśnie gin jest ekspertem w usg, mówił że sprzęt średni ale był pewien odnośnie tych 24 mm.
Rozbieżności zdarzają się, w szpitalu wyszło mi 17mm, niedługo później prywatnie 30 [emoji14] Niektórzy gini w luxmedzie sami przyznają, że mają słaby sprzęt... Ja tam tylko robię badania krwi i moczu, nie ryzykowałabym prowadzenia ciąży, mam złe doświadczenia z ich ginami, a do dobrych mega kolejki
No właśnie gin jest ekspertem w usg, mówił że sprzęt średni ale był pewien odnośnie tych 24 mm.
A może podjedz do kogoś jeszcze sprawdzić ? Jesteśmy prawie w tym samym czasie ciąży (ja 28 tydzień).
Zdecydowanie tak. U mnie szyjka miała 13mm, a lekarze w szpitalu zmierzył ja na 37mm. Lepiej chodzić do 1 zaufanego ginkaDziewczyny u mnie 27 tydzień. Chodze do lux med i tam Moja szyjka miała 29 mm od początku mierzenia czyli w 20 TC i 23 TC. 2 tygodnie temu byłam u innego gina, bardziej doświadczonego i on mi zmierzył szyjkę 41 mm. Mówię że miałam 29 mm i czy na pewno- tak na pewno, szyjka idealna. Po 2 tygodniach od tego czyli wczoraj byłam u mojego gina w Lux Med i on że moja szyjka z 29 mm ma 27 mm, a nawet i 24 mm. Dał luteinę i kazał leżeć. Możliwe są takie rozbieżności? Miała tak któraś? Ja wiem że inny sprzęt, może lekko przesunąć skalę przy mierzeniu ale aż tak?
reklama
Cudownie! Z jaką wagą ją wypuszczają?Lekarz przygotowuje wypis czyli dzisiaj do domu, ulga i obysmy tam nie wrócili [emoji4]
Podziel się: