reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ten wątek jest bardzo przyjemny, można napisać o wszystkim, nie wszędzie tak jest, np. laski na wątku nerwicowym nie są zbyt przychylne nowym :p

Uwielbiam, jak dzwoni do mnie rodzina i pyta jaka pogoda, skąd mam wiedzieć, widzę tylko kawałek nieba xD

Szczęśliwe mamy, wystarczyła Wam jedna torba do szpitala czy pakowałyście 2 osobno?

@angie. jak długo trwa taki stan, kilka sekund / minut? Który tc?

@katarynkaka kto ma się zgłosić do lekarza ?

Ja tez lubię forum,ale czasami się odłączam jak stan psychiczny jest bardzo zly :p mąż mój pojechał do leroy odebrać płytki do łazienki wiec korzystam z internetu :D

Ja mam założony szew od 17.02, więc leżę plackiem, tylko do wc, to forum to moje okno na świat:p
Nie wiele świata Ci pokażemy:D większość z nas widzi przez okno to co Ty [emoji14] chociaż...mamuśki wyskocza na spacerki to może chociaż jakaś fajna fotkę wrzuca, pokaże kawałek świata, przyrody... opowiedza co w świecie słychać;p

@Ynka89 a trafiłaś do szpitala z jakimiś dolegliwościami? Ja nie mam nic na szyjce... długość ostatnio jakoś 3,2 ale była twarda i zamknięta wg gin... poleguje, 1 raz w tyg wychodzę z domu...

reklama
Nie wiele świata Ci pokażemy:D większość z nas widzi przez okno to co Ty
emoji14.png
chociaż...mamuśki wyskocza na spacerki to może chociaż jakaś fajna fotkę wrzuca, pokaże kawałek świata, przyrody... opowiedza co w świecie słychać;p

Wiosna chyba już się budzi :) także fajnie by było się przejść chociaż gdzieś na chwilę :) a na tym wątku i forum to naprawdę można popisać bo gdzieniegdzie nic , cisza...

Do góry