reklama
koniecznie zgłoś się do lekarza.
Ten wątek jest bardzo przyjemny, można napisać o wszystkim, nie wszędzie tak jest, np. laski na wątku nerwicowym nie są zbyt przychylne nowym
Uwielbiam, jak dzwoni do mnie rodzina i pyta jaka pogoda, skąd mam wiedzieć, widzę tylko kawałek nieba xD
Szczęśliwe mamy, wystarczyła Wam jedna torba do szpitala czy pakowałyście 2 osobno?
@angie. jak długo trwa taki stan, kilka sekund / minut? Który tc?
Uwielbiam, jak dzwoni do mnie rodzina i pyta jaka pogoda, skąd mam wiedzieć, widzę tylko kawałek nieba xD
Szczęśliwe mamy, wystarczyła Wam jedna torba do szpitala czy pakowałyście 2 osobno?
@angie. jak długo trwa taki stan, kilka sekund / minut? Który tc?
olaa90
Fanka BB :)
@katarynkaka kto ma się zgłosić do lekarza ?
Ja tez lubię forum,ale czasami się odłączam jak stan psychiczny jest bardzo zly mąż mój pojechał do leroy odebrać płytki do łazienki wiec korzystam z internetu
Ja tez lubię forum,ale czasami się odłączam jak stan psychiczny jest bardzo zly mąż mój pojechał do leroy odebrać płytki do łazienki wiec korzystam z internetu
Oczekujaca123
Nie wiele świata Ci pokażemy większość z nas widzi przez okno to co Ty [emoji14] chociaż...mamuśki wyskocza na spacerki to może chociaż jakaś fajna fotkę wrzuca, pokaże kawałek świata, przyrody... opowiedza co w świecie słychać;pJa mam założony szew od 17.02, więc leżę plackiem, tylko do wc, to forum to moje okno na świat
Ja mam założony szew od 17.02, więc leżę plackiem, tylko do wc, to forum to moje okno na świat
Ja wolę tu popisać niż gapić się na ściany a i tak się nie odzywam do nikogo bo sama w domu chyba że wisze na telefonie z kimś.
Ja mam krążek od 06.02
Oczekujaca123
Ja szew od 11.02Ja mam założony szew od 17.02, więc leżę plackiem, tylko do wc, to forum to moje okno na świat
@Ynka89 a to Twoje pierwsze dziecko? Corka czy syn? Przepraszam jeśli pisalas, ale nie pamiętam. jaka masz szyjke ?
reklama
Nie wiele świata Ci pokażemy większość z nas widzi przez okno to co Tychociaż...mamuśki wyskocza na spacerki to może chociaż jakaś fajna fotkę wrzuca, pokaże kawałek świata, przyrody... opowiedza co w świecie słychać;p
Wiosna chyba już się budzi także fajnie by było się przejść chociaż gdzieś na chwilę a na tym wątku i forum to naprawdę można popisać bo gdzieniegdzie nic , cisza...
Podziel się: