reklama
Ynka89
Aktywna w BB
Ja dziś 21+3@Oczekujaca123 wiem, rozumiem i zazdroszczę Ci Twojej Pani psycholog;* wszystko na pewno będzie dobrze @Ynka89 a w ktorym jesteś tygodniu?
olaa90
Fanka BB :)
@Ynka89 @Oczekujaca123 to wy jesteście jak ja „Czerwcowa mama”
ja mam termin z @ na 14.06.
Dzisiaj już nie mam tego żółtego gluta...
Co do kasy wydaje mi się, że i tak wyda się mniej, bo zakupy będą skupiały się na tym co najpotrzebniejsze, potrzebne na już, a cała resztę będzie się kupować na bieżąco, a nie na zaś.
Oczywiście. Skupia sie na tym co jest niezbędne na dany czas i tyle. Ja w ogóle nie mam aż tyle miejsca żeby nie wiadomo co kupować (mam na myśli jakieś rzeczy które później się przydadzą a nie zaraz po narodzinach) .
@Ynka89 @Oczekujaca123 to wy jesteście jak ja „Czerwcowa mama”ja mam termin z @ na 14.06.
Ja majowa 30.05 ale kto tam wie czy nie czerwcowa czasem
Ynka89
Aktywna w BB
Ja mam dwa terminy wg usg 5.07 [21+3] i wg okresu 27.06 [22+3], mój ginekolog trzyma się tego pierwszego, ale najbardziej chciałbym dotrwać do 1.06 i później niech się dzieje co się ma dziać@Ynka89 @Oczekujaca123 to wy jesteście jak ja „Czerwcowa mama”ja mam termin z @ na 14.06.
Oczekujaca123
Ja mam termin 30.06, ale że to bliźniaki.. to najpóźniej 38tc.. A że to moja ciąża i megaaa obciążony wywiad, dużo problemów to wszyscy łącznie z profesorem będą się upijac jak urodze w 34tc ;p zaplanowałam, że 22go maja w moje urodziny mogę bezpiecznie rodzić to be 34t3d
Oczekujaca123
34t3d to dla mnie spełnienie marzeń A spokojnie wiem że mogę urodzić w 30tc... Tak przynajmniej przy blizniakach zakładają, że jest nieźle. Ponoć rozwijają się szybciej- oby.
Ja nawet tak do początków maja - to już byłby duży sukces
reklama
Oczekujaca123
Ja się martwiłam, że jak ja będę na etapie lezakowania i paniki to tu już same rozpakowane beda A tu proszę dołączyły dziewczyny na podobnym etapie więc jest łatwiej
Podziel się: