reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Pewnie. Na pewno będziemy co chwilę coś zamawiać w odpowiednim czasie :) mnie to już tu zna trochę kurier więc wie że siedzę w domu i nie dzwoni czy ktoś będzie :p

reklama
@Ynka89 @Oczekujaca123 to wy jesteście jak ja „Czerwcowa mama”
emoji173.png
ja mam termin z @ na 14.06.

Dzisiaj już nie mam tego żółtego gluta... :eek:

Co do kasy wydaje mi się, że i tak wyda się mniej, bo zakupy będą skupiały się na tym co najpotrzebniejsze, potrzebne na już, a cała resztę będzie się kupować na bieżąco, a nie na zaś.

Oczywiście. Skupia sie na tym co jest niezbędne na dany czas i tyle. Ja w ogóle nie mam aż tyle miejsca żeby nie wiadomo co kupować (mam na myśli jakieś rzeczy które później się przydadzą a nie zaraz po narodzinach) .

Ja mam termin 30.06, ale że to bliźniaki.. to najpóźniej 38tc.. A że to moja ciąża i megaaa obciążony wywiad, dużo problemów to wszyscy łącznie z profesorem będą się upijac jak urodze w 34tc ;p zaplanowałam, że 22go maja w moje urodziny mogę bezpiecznie rodzić to be 34t3d :D

reklama
Ja się martwiłam, że jak ja będę na etapie lezakowania i paniki to tu już same rozpakowane beda A tu proszę dołączyły dziewczyny na podobnym etapie więc jest łatwiej;)

Do góry