reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Ika88 w posiewie z moczu wyjdzie dziad który jakimś cudem szaleje w pochwie?Kochana ja schizuje z byle powodu, a to dlatego ze się naczytałam już wszystkiego co możliwe i jestem obciążana praca zawodowa...
Ojej nie chciałam tak nastraszyć, tak tylko piszę, że u mnie jeśli już coś było w jednym, zazwyczaj (niekoniecznie to samo) wychodziło niefajnie i w drugim. Taki bonus. Ale absolutnie nie musi!

reklama
@Ika88 taka sama teorie kochana miał mój maestro dr Przybycien. Powtórzyłam tez z tydzień temu crp i dalej był 4,7 przy normie do 5,0 a dzisiaj już łeb jak sklep czy znowu nie urosło... mi się wydaje ze to już jest dużo ;/ bo na początku ciąży miałam 0,4 ;/

@Ika88 taka sama teorie kochana miał mój maestro dr Przybycien. Powtórzyłam tez z tydzień temu crp i dalej był 4,7 przy normie do 5,0 a dzisiaj już łeb jak sklep czy znowu nie urosło... mi się wydaje ze to już jest dużo ;/ bo na początku ciąży miałam 0,4 ;/
Tak niskiego to ja chyba nigdy w życiu nie miałam :D Teraz mam sporo, bo piasek w nerkach, doktorka kazała mi więcej tego badania nie robić, bo mi ciągle coś jest :p

@Ika88 ja mam za to całe białe nogi jak u trupa, zimne do tego i tez mam wkręt, ze mimo brania heparyny coś jest nie tak :oo:
Moja mama mówi ,ze jakby to byla infekcja to bym miała cały dzień ten glut a nie tylko po aplikowaniu tabletki... ale ja już w nic nie wierze :sad: ja się juz boje to crp powtarzać i mimo, ze byłam w piątek badać ddimery aptt i morfologię to crp nie zbadalam...bo bym chyba się zapłakała jak by urosło i to nie wiadomo z jakiego powodu :( leukocyty miałam w piątek 8,8 to chyba nie ma tragedii? Może to crp nie urosło tez :(

@Ika88 ja mam za to całe białe nogi jak u trupa, zimne do tego i tez mam wkręt, ze mimo brania heparyny coś jest nie tak :oo:
Moja mama mówi ,ze jakby to byla infekcja to bym miała cały dzień ten glut a nie tylko po aplikowaniu tabletki... ale ja już w nic nie wierze :sad: ja się juz boje to crp powtarzać i mimo, ze byłam w piątek badać ddimery aptt i morfologię to crp nie zbadalam...bo bym chyba się zapłakała jak by urosło i to nie wiadomo z jakiego powodu :( leukocyty miałam w piątek 8,8 to chyba nie ma tragedii? Może to crp nie urosło tez :(
Teraz biorę luteinę i wielkie żółte globulki, dlatego strasznie panikuję, czy nie przegapię objawów infekcji, bo leje się tego dużo :p Leukocyty zawsze mam w okolicy 12-13 i to nic niepokojącego w ciąży, więc Ty masz super wynik :)

Ostatnia edycja:
@Ika88 szkoda ze te wielkie żółte globulki są na receptę...
P.s odważyłam się na 2 wyprawkowy zakup , pierwszy był smoczek teraz zawieszka do smoczka
0F888CE7-A590-4858-977F-2FD3726317C9.jpeg

@olaa90 mąż Ci reglamentuje internet? może i słusznie, nie ma co czytać za duzo. Ja też miałam zielone gluty przy lactovaginalu, raz zgłosiłam lekarzowi, to kazał zaczekać kilka dni, czy ustąpi czy nie. Spokojnie możesz poczekać do końca opakowania i wtedy poobserwować.
Ja z wyprawki nieśmiało kupiłam do tej pory jeden ręczniczek, a tu nagle w weekend wparowała do nas teściowa i przyniosła 2 siatki ubranek + rożek + jeszcze jeden ręcznik. A to tylko ostatnie zakupy, resztę ma ciągle w domu.

reklama
@Naysan tak,wiem ze robi to dla mojego zdrowia psychicznego... ja sama tez próbuje. Czuje się trochę jak na odwyku,bo jeszcze do niedawna odwiedzałam forum milion razy na dobę :p i to od 4 wątków w górę... ja wcześniej używałam 1 x tydzień ten lactovaginal ale teraz w takim razie tez go wezmę do końca, oby nic tam się nie czailo... rozumiem kochana, ze się boisz ale może właśnie wyprawka by Cię trochę uspokoiła? Zazdroszczę Ci bo ile dobrze pamietam to już 3 z przodu na liczniku jest? Ja dopiero 24+4.... gdzie tu jeszcze ehh... moja kuzynka jest teraz w 30 i wozek, lozeczko, wanienka wszystko już ma, od razu po połówkowych wpadła w szał zakupów...
@Ika88 To są efekty tego czytania internetu, a w internecie to same złe informacje, jakieś traumatyczne wydarzenia... nie wiem skąd wziąć te pozytywne myśli... ;*

Do góry