JUP, niby wiem ze juz raz się udało, ale po pierwsze brałam wtedy inny lek, który jest wycofany a po drugie nie miałam aż tak częstych bólów brzucha... i to mnie dobija. Leżeć to ja mogę, tylko niech mnie nic nie boli :-( bo wariuje
reklama
Hej :-) wróciłam ;-)tęskniłyście? 
dzisiaj późno mam wizytę ciekawe jakie decyzje zapadną
niby mam na 21, ale jak znam moją ginkę to przed 22 nawet nie zbliżę się do drzwi jej gabinetu ;-) aaaaa i dzisiaj skończyłam 26 tc
kolejny mały sukcesik
yeah, yeah 
Mitaginka, Jup koniec smutków i wracamy do zaciskania nóżek czyli ćwiczymy pozycje na dziewicę
U nas są ferie jeszcze przez ten tydzień, młody już wrócił z nart, więc mamy sporo rzeczy do zrobienia w tym tygodniu ;-)a teraz uciekam do znajomych go odebrać, bo bawi się z przyjaciółmi :-)

dzisiaj późno mam wizytę ciekawe jakie decyzje zapadną

Mitaginka, Jup koniec smutków i wracamy do zaciskania nóżek czyli ćwiczymy pozycje na dziewicę

U nas są ferie jeszcze przez ten tydzień, młody już wrócił z nart, więc mamy sporo rzeczy do zrobienia w tym tygodniu ;-)a teraz uciekam do znajomych go odebrać, bo bawi się z przyjaciółmi :-)
Dzastina82
Fanka BB :)
Cześć,
ja też mam doła, chyba teraz najbardziej boję się infekcji :/ wizyta już w piątek, może jakoś doczekam.
a powiedzcie mi dziewczyny, czy wasi lekarze przewidują podanie Wam sterydów na rozwój płucek u dzieci?
ja też mam doła, chyba teraz najbardziej boję się infekcji :/ wizyta już w piątek, może jakoś doczekam.
a powiedzcie mi dziewczyny, czy wasi lekarze przewidują podanie Wam sterydów na rozwój płucek u dzieci?
Cześć,
Mój chyba nie. On pracuje w małym szpitalu powiatowym w miejscowości obok Katowic. Jak go o to pytałam w ciąży z Martynka, to był przeciwny. Dlatego przy skurczach w 32 tygodniu pojechałam do szpitala klinicznego w Katowicach. Tam dostałam sterydy.
Dzastina ja się nie pytałam o sterydy i szczerze dzisiaj też się nie zapytam... mam naprawdę fantastyczną ginkę, której ufam w 100% i jeśli ona uzna, że jest dostateczne wskazanie to mi po prostu powie, że mam wziąć te zastrzyki, a na razie staram się myśleć tylko pozytywnie :-) możecie uważać, że to mało rozsądne, ale ja zamierzam na dobrym nastroju i pozytywnym myśleniu dotrwać w dwupaku do SKOŃCZONEGO 38 tc i szczerze nie biorę innej opcji pod uwagę ;-)
Mitaginka dam znać pewnie już jutro, bo zwykle wracam stamtąd nieźle wypluta tym czekaniem ;-)
Z ciekawostek u nas w domu znowu zakłady idą o szacowaną wagę małej
chłopię moje oczywiście obstawia ponad 1 kg i twierdzi, że jak się urodzi to będzie miała ponad 4 kg, bo.... uwaga, uwaga ON MA DUŻE GENY ;-) ja tam dalej twierdzę, że duże to on ma co najwyżej ego 
Mitaginka dam znać pewnie już jutro, bo zwykle wracam stamtąd nieźle wypluta tym czekaniem ;-)
Z ciekawostek u nas w domu znowu zakłady idą o szacowaną wagę małej

reklama
Podziel się: