reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

JUP, niby wiem ze juz raz się udało, ale po pierwsze brałam wtedy inny lek, który jest wycofany a po drugie nie miałam aż tak częstych bólów brzucha... i to mnie dobija. Leżeć to ja mogę, tylko niech mnie nic nie boli :-( bo wariuje

reklama
Hej :-) wróciłam ;-)tęskniłyście? :-D

dzisiaj późno mam wizytę ciekawe jakie decyzje zapadną :baffled: niby mam na 21, ale jak znam moją ginkę to przed 22 nawet nie zbliżę się do drzwi jej gabinetu ;-) aaaaa i dzisiaj skończyłam 26 tc :cool2: kolejny mały sukcesik :cool2: yeah, yeah :-D

Mitaginka, Jup koniec smutków i wracamy do zaciskania nóżek czyli ćwiczymy pozycje na dziewicę :-D
U nas są ferie jeszcze przez ten tydzień, młody już wrócił z nart, więc mamy sporo rzeczy do zrobienia w tym tygodniu ;-)a teraz uciekam do znajomych go odebrać, bo bawi się z przyjaciółmi :-)

Cześć,

ja też mam doła, chyba teraz najbardziej boję się infekcji :/ wizyta już w piątek, może jakoś doczekam.

a powiedzcie mi dziewczyny, czy wasi lekarze przewidują podanie Wam sterydów na rozwój płucek u dzieci?

Cześć,

ja też mam doła, chyba teraz najbardziej boję się infekcji :/ wizyta już w piątek, może jakoś doczekam.

a powiedzcie mi dziewczyny, czy wasi lekarze przewidują podanie Wam sterydów na rozwój płucek u dzieci?

Mój chyba nie. On pracuje w małym szpitalu powiatowym w miejscowości obok Katowic. Jak go o to pytałam w ciąży z Martynka, to był przeciwny. Dlatego przy skurczach w 32 tygodniu pojechałam do szpitala klinicznego w Katowicach. Tam dostałam sterydy.

Dzastina ja się nie pytałam o sterydy i szczerze dzisiaj też się nie zapytam... mam naprawdę fantastyczną ginkę, której ufam w 100% i jeśli ona uzna, że jest dostateczne wskazanie to mi po prostu powie, że mam wziąć te zastrzyki, a na razie staram się myśleć tylko pozytywnie :-) możecie uważać, że to mało rozsądne, ale ja zamierzam na dobrym nastroju i pozytywnym myśleniu dotrwać w dwupaku do SKOŃCZONEGO 38 tc i szczerze nie biorę innej opcji pod uwagę ;-)

Mitaginka dam znać pewnie już jutro, bo zwykle wracam stamtąd nieźle wypluta tym czekaniem ;-)

Z ciekawostek u nas w domu znowu zakłady idą o szacowaną wagę małej :-D chłopię moje oczywiście obstawia ponad 1 kg i twierdzi, że jak się urodzi to będzie miała ponad 4 kg, bo.... uwaga, uwaga ON MA DUŻE GENY ;-) ja tam dalej twierdzę, że duże to on ma co najwyżej ego :-D

reklama
Auralka tez miałam taka gin.do ktorej czekalam po 2 godziny.Trzeba mieć cierpliwość,u mnie z tym krucho ;-)

Do góry