reklama
Mitaginka glowa do gory. Wcale nie jest za wczesnie zeby powoli kupowac, a ma to tez plusy, bo rozdzielisz sobie wydatki
no i masz duzo czasu zeby porownac wszystko i wybrac najlepsze
Ja caly czas mam nadzjeje, ze w Twoim przypadku lezenie nie bedzie konieczne i bedziesz mogla sobie pozwolic na niewielki ruch.
Ja caly czas mam nadzjeje, ze w Twoim przypadku lezenie nie bedzie konieczne i bedziesz mogla sobie pozwolic na niewielki ruch.
Martha, jakoś w to nie wierzę... zwłaszcza ze dzisiaj cały dzień boli mnie brzuch. Ostatnio boli niemal cały czas tylko różne są to bóle. Dzisiaj jak na okres :-( do tego z Martynka gorzej: stan podgorączkowy, mega katar, kaszel. Dzisiaj czuję że nie ogarniam.
Eh dziewczyny ja też miałam dzisiaj taki ból jak na okres. Powiedzcie mi czy mam dzwonić do lekarza? Nie wiem czy to normalne dla szyjkowych czy mam sie bac? Czasem wolałabym byc w szpitalu pod kontrola lekarzy zeby wszystko sprawdzili a tak to ja nic nie wiem... I nic nie rozumiem... Pomóżcie ;(
DiUska, nie wiem, nie mam pojęcia. U mnie taki ból nie występuje sam z siebie tylko po śnie zakończonym orgazmem. To są jakieś tam skurcze, nie wiem czy groźne czy nie :-( w ciąży z Martynka tez miałam taki ból, jedynie to mnie pociesza. A moje skurcze przy porodzie to był całkiem inny ból. Ale nie wiem co Ci powiedzieć, bo sama jestem bezsilna. Tyle że co więcej mi lekarz pomoże? Leżę, biorę leki, mam krążek. Czy można zrobić więcej? :-(
Dziewczyny, jakiś mega dół mnie złapał, już sobie nie radzę. W drugim pokoju teściowa z Martynka a ja czytałam o wcześniakach z 25 tygodnia i płaczę. Wiem, że nie powinnam tego czytać. Wiem ze muszę się wziąć w garść, ale nie wiem jak to zrobić... i jak czytam gdzieś rozważania dziewczyn w podobnej ciąży dotyczące tego ile kupić pieluch albo śpiochów to trafia mnie szlak ze można mieć tak banalne problemy :-(
reklama
jup
Fanka BB :)
Mitaginko wiem,ze to nie pocieszenie ale mam to samo!
Ale wiesz masz juz jedna" przelazana" ciąże i to z jakim sukcesem
Do tego pessar.
Nie bój się...
Ja tez czytam o wczesniaczkach,moje maluchy zapewne nimi będą, ale nie...nie teraz...
Tez dziś poleciały mi łzy w poduszkę,bo jakas głupia myśl...
Przytulam :*
Ale wiesz masz juz jedna" przelazana" ciąże i to z jakim sukcesem
Do tego pessar.
Nie bój się...
Ja tez czytam o wczesniaczkach,moje maluchy zapewne nimi będą, ale nie...nie teraz...
Tez dziś poleciały mi łzy w poduszkę,bo jakas głupia myśl...
Przytulam :*
Podziel się: