reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja najbardziej nie lubię wieczorow jakos spokoju mi nie przynoszą.

Dziś byli u nas znajomi z wizyta niespodzianka, czulam się fatalnie,taka bylejaka w łóżku. ..

reklama
Na to wygląda Mitaginko ;-)
A ja dalej słaba bardzo, aż mnie mdli. Albo to leżenie osłabia albo anemia.

Ja też jestem chora :/ mam zawalone zatoki od tygodnia. O ile w dzień jest w miarę ok. to noce są fatalne. Ciągle się budzę :( teraz tyle ludzi choruje.. nawet mój kot.

A kichacie wiecej w ciąży? Ja odkąd jestem w ciąży każdego ranka mam serię "kichów", ale niezwiązanych z przeziębieniem ;).
Zdròwka dziewczyny!

Cześć dziewczyny :)

przepraszam, że się nie odżywiam, ale moja Młoda znowu jest chora:/ ona tak często choruje, że już sił mi brak. Najbardziej denerwuje mnie, że wszystko ją omija w przedszkolu, teraz miała mieć występ, przedszkole wystawia Dziadka do orzechów. Teraz czekam na pediatrę.

widzę, że nie tylko u mnie panuje choroba:/ Dużo, dużo zdrówka Wam wszystkim życzę.

Moja ma w piątek bal w przedszkolu. Przebiera się za Elsę z Frozen, wiec mam nadzieje ze do tego czasu wydobrzeje. Poza tym jutro ma mieć usg brzuszka a nie wiem czy przeziębienie nie zaburza obrazu usg nerek np...

Zdrówka dla wszystkich!

Kichania nie mam,ale przewlekłe problemy z zatokami,które pojawiły sie w ciąży.Krople, spreye nawilzanie non stop

reklama
Jup wspominałaś ostatnio że nie będziesz opisywać wszystkich swoich dolegliwości bo wyjdzie na to, że jesteś pokrzywdzona przez los czy coś w ten deseń ;) no to Cię pocieszę, bo ja też mam zawalone zatoki i stosunkowo często mi się to zdarza. W ciąży z 3-4 raz. Mam krzywą przegrodę nosową ( właśnie pomyślałam, że śmiesznie to brzmi i od razu na myśl przyszedł mi taki wielkie garbaty krzywy nos :D ) i przez to choruję często na zatoki niestety :( boli mnie głowa , do tego zjadłam zupkę w proszku i niedobrze mi teraz.

Zdrówka dziewczyny! :*

Do góry