reklama
Dzastina82
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny 
przepraszam, że się nie odżywiam, ale moja Młoda znowu jest chora:/ ona tak często choruje, że już sił mi brak. Najbardziej denerwuje mnie, że wszystko ją omija w przedszkolu, teraz miała mieć występ, przedszkole wystawia Dziadka do orzechów. Teraz czekam na pediatrę.
widzę, że nie tylko u mnie panuje choroba:/ Dużo, dużo zdrówka Wam wszystkim życzę.
przepraszam, że się nie odżywiam, ale moja Młoda znowu jest chora:/ ona tak często choruje, że już sił mi brak. Najbardziej denerwuje mnie, że wszystko ją omija w przedszkolu, teraz miała mieć występ, przedszkole wystawia Dziadka do orzechów. Teraz czekam na pediatrę.
widzę, że nie tylko u mnie panuje choroba:/ Dużo, dużo zdrówka Wam wszystkim życzę.
Moja ma w piątek bal w przedszkolu. Przebiera się za Elsę z Frozen, wiec mam nadzieje ze do tego czasu wydobrzeje. Poza tym jutro ma mieć usg brzuszka a nie wiem czy przeziębienie nie zaburza obrazu usg nerek np...
reklama
Ewellina
Fanka BB :)
Jup wspominałaś ostatnio że nie będziesz opisywać wszystkich swoich dolegliwości bo wyjdzie na to, że jesteś pokrzywdzona przez los czy coś w ten deseń
no to Cię pocieszę, bo ja też mam zawalone zatoki i stosunkowo często mi się to zdarza. W ciąży z 3-4 raz. Mam krzywą przegrodę nosową ( właśnie pomyślałam, że śmiesznie to brzmi i od razu na myśl przyszedł mi taki wielkie garbaty krzywy nos
) i przez to choruję często na zatoki niestety
boli mnie głowa , do tego zjadłam zupkę w proszku i niedobrze mi teraz.
Zdrówka dziewczyny! :*
Zdrówka dziewczyny! :*
Podziel się: