reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Ika88 od wczoraj czuje nie tylko po zaaplikowaniu, znika na chwile i zaraz znowu czuje.... :oops: czuje jak bym miała conajmniej tam kolka wbitego ...
może faktycznie jakaś infekcja Ci się przyplątała. Spróbowałabym clotrimazolem się smarować. Mi na takie szczypanie czasem alantan plus maść pomaga bo działa łagodząco.

reklama
@olamakota u nas podobnie, choć mi już powoli coraz mniej do śmiechu, im ta bestia jest większa, tym ma więcej siły. Taka jestem skopana od kilku dni, że potrzebuję odpoczynku.
@Ika88 mnie to też do niedawna nurtowało, teraz mogę spokojnie powiedzieć - nie trzeba się wysilać, jak będzie czkawka, to będziesz wiedzieć, ze to ona.

@Naysan dziś czkawka obudzila mnie w nocy (jezeli mozna to było nazwać spaniem). Ma ja bardzo często, kilka razy dziennie.
@BaskaW grunt że CRP spada, więc Patryk ma się coraz lepiej. Wytrzymacie jeszcze dzień.
@Kleo83 super ze z Malym lepiej <33
@olamakota więc trzymam kciuki aby w czwartek pojawiło nam się kolejne forumowe bejbi :* tymczasem ja marzę urodzic w 39 tygodniu. Co pewnie się nie wydarzy jak mi tyle tego zeszło.
@olaa90 jak ma Cię to uspokoić to jedz na izbę tylko pamiętaj że każde badanie w szpitalu zwieksza szanse infekcji niestety :( moze jutro do lekarza niech pobierze wymaz i oddaj do labu.

@Zzzzzz mnie to częstotliwość tej czkawki martwi, bo dziennie 6-7 razy, plus 4 razy w nocy. Pewnie to nic, ale sobie zaraz coś wkręcam, chyba przez to podejrzenie wady serduszka.
Ile Ci dziś brakuje do 39 tc?

@Zzzzzz mnie to częstotliwość tej czkawki martwi, bo dziennie 6-7 razy, plus 4 razy w nocy. Pewnie to nic, ale sobie zaraz coś wkręcam, chyba przez to podejrzenie wady serduszka.
Ile Ci dziś brakuje do 39 tc?
Dwa tygodnie i dwa dni. Tez sobie duzo rzeczy wkręcam. Infekcje, biore globulki i nie wiem jak to bez tego czopa, ruchy czuje ale nie sa takie jak dwa tygodnie temu. Teraz to takie przeciągnie. Bardzo powolne i rzadsze ruchy. Z jednej strony chciałabym juz urodzic ale z drugiej boję się ze jeszcze jest za mala albo coś się nie rozwinęło.

Ty we wtorek masz wizytę tak?

Ej w ogole mam zespol ciesnia nadgarstka od paru dni. Bola mnie dlonie okropnie. W czasie snu drętwieją. Mam nadzieję że po ciazy minie.

Ej w ogole mam zespol ciesnia nadgarstka od paru dni. Bola mnie dlonie okropnie. W czasie snu drętwieją. Mam nadzieję że po ciazy minie.
Minie:) ja w pierwszej ciąży miałam.Rano nie mogłam szklanki w ręce utrzymać.Po porodzie przeszło jak ręką odjął.Którą z Was kopnął zaszczyt niespokojnych nóg?o_O

reklama
Do góry