reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny. Nie ma słow które opisza jak się teraz czuję blogo bez tego krążka.

Zdjemowanie bolało tak że się darłam i koles w poczekalni zaczął panikować że rodzę (wiem bo tesciowa na mnie czekala). Na koniec wycedzilam ze jak poród będzie tak bolec to ja rezygnuje. Gin powiedziała że boli bardziej...
A więc niemal w 36 tc dostałam przyzwolenie na wszystko: mogę chodzić, bawic sie z mężem i czuć się jak kobieta ciężarna.
Naprawdę czuję się czadersko. Mogę bez przeszkód się załatwiać. Polecam każdemu.

reklama
Dziewczyny. Nie ma słow które opisza jak się teraz czuję blogo bez tego krążka.

Zdjemowanie bolało tak że się darłam i koles w poczekalni zaczął panikować że rodzę (wiem bo tesciowa na mnie czekala). Na koniec wycedzilam ze jak poród będzie tak bolec to ja rezygnuje. Gin powiedziała że boli bardziej...
A więc niemal w 36 tc dostałam przyzwolenie na wszystko: mogę chodzić, bawic sie z mężem i czuć się jak kobieta ciężarna.
Naprawdę czuję się czadersko. Mogę bez przeszkód się załatwiać. Polecam każdemu.
Masakra, to ja chyba poczekam, aż sam wypadnie podczas porodu :o

@Zzzzzz ja wiem jak sie czujesz bo mam podobnie. U mnie tez bolało i jeszcze troche boli. I mam lekkie plamienie. I mokro. Chyba sie oczyszcza po szwie szyjka.

Nieee serio boli wyjmowanie i to w cholere. Ale poooo to taka ulga! Normalnie siedze, sram no coś pięknego. Kazdy bol tego warty tego efektu po
A z nim co z kupą? :p Łykać środki na przeczyszczenie, żeby tylko biegunka była? Niby jak z nim można normalnie chodzić, jeśli boję się nawet kaszleć, kichnąć...

A z nim co z kupą? :p Łykać środki na przeczyszczenie, żeby tylko biegunka była? Niby jak z nim można normalnie chodzić, jeśli boję się nawet kaszleć, kichnąć...
Ja przez wiekszosc ciazy mialam przeczyszczenie bo brałam bardzo duze dawki magnezu. Jakos tak od 3 tygodni jak dziecko przybralo i krążek sie obnizyl to uciskal przy odbycie a organizm się przyzwyczail do magnezu, więc oddawanie stolca bylo bolesne. Bolesne bylo tez siedzenie niestety.

Ja przez wiekszosc ciazy mialam przeczyszczenie bo brałam bardzo duze dawki magnezu. Jakos tak od 3 tygodni jak dziecko przybralo i krążek sie obnizyl to uciskal przy odbycie a organizm się przyzwyczail do magnezu, więc oddawanie stolca bylo bolesne. Bolesne bylo tez siedzenie niestety.
Już nie mogę się doczekać... Zazdroszczę, że masz to już za sobą :D A jaki magnez bierzesz? Ja mam magne b6 max 4x dziennie i nie ma takich właściwości.

reklama
Do góry