reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja za to sie boje okropnie sciagania szwu. Robia to na zywca bez znieczulenia. Nie wirm jak jutro to przetrwam. Wlasnie sie pożegnałam z corka oczywiscie lezki polecialy. Poszla spac do dziadkow my o 5 rano wyruszamy na szpital. Starsznie sie boje cesarki i komplikacji.
Widze ze pokolenie nowe naplywa na Nasze forum. Dziewczyny witam Was wszytskie i powoem tak. Niedawno to my byłyśmy nowe w tym watku i bylysmy na etapie okolo 20 tc a teraz zaczynamy powoli sie rozpakowywac. Bedzie was wspierac i sluzymy cennymi radami. Bedzie dobrze. My wszystkie dotrwalysmy wiec i Wy dacie rade. Powodzenia

reklama
Ja za to sie boje okropnie sciagania szwu. Robia to na zywca bez znieczulenia. Nie wirm jak jutro to przetrwam. Wlasnie sie pożegnałam z corka oczywiscie lezki polecialy. Poszla spac do dziadkow my o 5 rano wyruszamy na szpital. Starsznie sie boje cesarki i komplikacji.
Widze ze pokolenie nowe naplywa na Nasze forum. Dziewczyny witam Was wszytskie i powoem tak. Niedawno to my byłyśmy nowe w tym watku i bylysmy na etapie okolo 20 tc a teraz zaczynamy powoli sie rozpakowywac. Bedzie was wspierac i sluzymy cennymi radami. Bedzie dobrze. My wszystkie dotrwalysmy wiec i Wy dacie rade. Powodzenia
Baska trzymam kciuki. Na pewno wszystko pójdzie gładko ;) dawaj nam znać co u Ciebie.

Basia pogadaj czy nie moga Cie jednak znieczulic. Rozumiem Cie,ze jest Ci przykro, ze musiałaś pożegnać się z córeczką i nie wiesz na jak długo. Ale niebawem rozpocznie się nowy rozdzial w Waszm życiu i będziecie rodzina o jakiej zawsze marzyliscie. Wierze, ze bedzie dobrze, gdybys nie byla taka twarda jak jestes to nie walczylabys o kolejna ciążę. Basia przetrzymasz to!

Ja juz dziewczyny po domowym spa. Wzielam dluuuugi prysznic wyszorowalam sie..zrobilam peeling. Maz mnie ogolil..wybalsamowal..ostatnie dopakowanie walizki i rano wyjazd.

Oczywiscie ze dam Wam znac co i jak. Najgorsze to ze mam byc na czczo. Bo bede robić mi badania.
Zzzz za Ciebie trzymam kciuki by szyjka trzymala po sciagnieciu krazka a za siebie trzymam by sie cos ruszylo po sciagnieciu szwu.

Ja juz dziewczyny po domowym spa. Wzielam dluuuugi prysznic wyszorowalam sie..zrobilam peeling. Maz mnie ogolil..wybalsamowal..ostatnie dopakowanie walizki i rano wyjazd.

Oczywiscie ze dam Wam znac co i jak. Najgorsze to ze mam byc na czczo. Bo bede robić mi badania.
Zzzz za Ciebie trzymam kciuki by szyjka trzymala po sciagnieciu krazka a za siebie trzymam by sie cos ruszylo po sciagnieciu szwu.
Basia mam nadzieję że już jutro bedziesz z synkiem :)

reklama
Do góry