reklama
BaskaW
Fanka BB :)
Jak od razu do auta to body np z krotkim plus bluzka z dlugim rekawem plus spodnie i skarpetki i kombinezon sciagasz w aucie i nakrywasz kocykiem . Jak na spacer to dodajesz rajstopy jak bedzie mroz.
Tak w piatek mi zdejmuja (chcialam napisać body ) pessar ale chcialabym przynajmniej tak z tydzień bez niego pochodzić.
Ja nawet nie mam cieplych ubran na zimę. Mam tylko spioszki itp, a dodatkowo na dwór cieplutki kombinezon i śpiworek. Dziecko i tak troszkę pobędzie w domu zanim wyruszymy na spacerki, a jak bedzie zimno to spacerki beda krótkie. Zreszta w marcu juz wiosną, jakos przezimujemy;-)
BaskaW
Ja tez nie kupowalam typowo zimowych ciuchow. Mam pelno polspiochow leginsow itp zestawow. Mam body z dl i kr rekawem. I mam normalne bawelniane bluzeczki z dl rekawkiem. Żadnych swetrow. Po prostu ubierac na cebulke. Jedynie na chlody mam kombinezon misiek i tez po corce mam gruby zimowy w razie w. A ja na spacery chodze dlugie czy pada czy zimno. Nie patrze na pogode codziennie spacery 2 razy.
Magdalenams
Ja bym dała tak jak dziewczyny. Body na długi rękaw, spodenki i kombinezon z kocem.
Lub body na krótki rękaw, na to sweter czy bluzę i kombinezon z kocem. W samochodzie czy domu oczywiście rozebrać. A później sama ogarniesz w co ci najwygodniej ubierać no i jak dzidzia lubi.
U mnie rożek był na początku niezbednikiem. Bardzo wygodnie się nosiło taką "gietka " kruszynke.
Lub body na krótki rękaw, na to sweter czy bluzę i kombinezon z kocem. W samochodzie czy domu oczywiście rozebrać. A później sama ogarniesz w co ci najwygodniej ubierać no i jak dzidzia lubi.
U mnie rożek był na początku niezbednikiem. Bardzo wygodnie się nosiło taką "gietka " kruszynke.
Zzzzzz
No dobra to zwyciężył oto taki zestaw: body z krótkim na to bluzka z długim zapinana z przodu do tego grubsze spodenki, skarpety, rekawiczki, czapka i dwa kombinezony: jeden taki gruby a drugi taki miskowaty (zobaczymy jaka bedzie pogoda taki ubiore) i kocyk.
reklama
Podziel się: