reklama
olamakota
Fanka BB :)
No ja też nie chciałabym żeby poczuł się odrzucony a wiadomo, że noworodek jest absorbujący. Dodatkowo ten połóg, ehh. Jakoś damy radę wyjścia nie ma.@olamakota tez sie obawiam tego ze corka bedzie marudzic jak Maly bedzie plakal. W tv czesto jej zwracam uwage ze braciszek tez tak bedzie płakał. Ona mowi ze pojdzie wtedy spac do dziadka i babci. A barfziej boje sie o Naszego yorka. Strasznie szczeka jak słyszy placz niemowlaka.
Zzzzzz
Jak lekarka tak zdecydowała to jej ufam. Może być tak że poród znacznie się od razu ale z tego co czytałam to mija trochę czasu. Według mojej ginekolog szyjka musi mieć czas na przygotowanie do porodu. Tak w przyszły piatek zaczne pic olej z wiesiołka i herbatke z liści malin na przyspieszenie porodu
Naysan
Pamiętam jak jeszcze przed ciążą miałam okropne skurcze macicy po oleju z wiesiołka, bałam się, że ivf mi przez to nie wyjdzie. Ty nie masz takich reakcji?Jak lekarka tak zdecydowała to jej ufam. Może być tak że poród znacznie się od razu ale z tego co czytałam to mija trochę czasu. Według mojej ginekolog szyjka musi mieć czas na przygotowanie do porodu. Tak w przyszły piatek zaczne pic olej z wiesiołka i herbatke z liści malin na przyspieszenie porodu
Zzzzzz
No właśnie chcę mieć w swoim czasie dlatego zacznę bliżej 37 tc zeby ładnie urodzićPamiętam jak jeszcze przed ciążą miałam okropne skurcze macicy po oleju z wiesiołka, bałam się, że ivf mi przez to nie wyjdzie. Ty nie masz takich reakcji?
Naysan
Odważnie Ja na razie na dźwięk słowa skurcz mam skurczNo właśnie chcę mieć w swoim czasie dlatego zacznę bliżej 37 tc zeby ładnie urodzić
Oczekujaca123
reklama
Podziel się: