reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Dokładnie się zgadzam. A jeśli nie jesteśmy pewne to sprawdzamy kark. No chyba że już będzie rzeczywiście ciepło to wtedy można tak jak siebie ubrać.Dziecko a tym bardziej lezace ubieramy warstwe wiecej niz siebie.
U mnie standardowy stroj dziecka to bodziak na dlugi rekaw, na to spiochy lub polspiochy albo pajacyk. Jak spi to przykrywam kocykiem. Na początku pewnie zamiast kocyka maluch bedzie zawiniety non stop w rożku. Latwiej mi w ten sposób nosic dziecko i pewniej sie czuje zanim się oswoje z kruszynka.
BaskaW
Ale ja mowie o rajstopkach tylko na dwor. Jak np ide na spacer na 2 godz. W domu jest np w samym pajacu albo samym body plus spodnie. Ja nawet rozka nie uzywam. Moja córka nie lubila byc cieplo ubrana do dzisiaj tak ma ze jak jest w donu to ubiera krotkie spodenki i krotki tshirt.
BaskaW
@Zzzzzz na kiedy masz termin? Teraz na dniach ma Ci ściągać pessar? To wtedy mzoe sie cos zacząc a ze u nas luty przeważnie mrozny. To bierz i body krotki i dlugi rekaw. Wez spodnie jakies welurowe jakas cieplejsza bluze skarpetki czapke i kombinezon i koc. Ja wzielam jeszcze poduszkę rogal do karmienia.
Zobaczysz ze to później wszystko instynktownie idzie i poprzez obserwacje. Jedno dziecko lubi byc cieplej ubrane inne lzej. A w szpitalu jest goraco.
Zobaczysz ze to później wszystko instynktownie idzie i poprzez obserwacje. Jedno dziecko lubi byc cieplej ubrane inne lzej. A w szpitalu jest goraco.
reklama
Podziel się: