reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dokladnie tak @Zzzzzz . koszulki z dl rekawem zapinane na brzuszku. Superntez je naszykowalam. Czyli Tobie sciagaja pessar w piatek a mi szew to jeszcze moze byc ze obie bedzieny w jednym czasie rozpakowane.
Właśnie obawiam się że to wcześnie bo to bedzie 35+4. Chcialabym tak przewegetowac do 37 tyg. Zobaczymy :)

@Kleo83 nawet nie musze sobie tego wyobrazac. Wiem o czym mowisz..dzieci tak pieknie sie ciesza. To tak wzrusza..Jak do mojej corki przyszla sąsiadka to Cora od razu ja zaprowadzila do pokoju brata i pokazała jej wszystko nawet kosmetyki. Heheh a jak pieknie mowi do brzucha na dobranoc ze kocham Cie braciszku. Dzieci sa takie szczere i prawdziwe.

Dziewczyny znajoma ma do sprzedania neoparin 0.8 , ja wiem ze wiekszosc ma refundację ja tez wiec nie kupuje od niej, ale chetnie sprzeda za 50zl opakowanie , wiec jak ktos nie na refundacji to i tak fajna opcja. Jak cos to priv i dam namiary bo ona nie z forum.
4 pelne opakowania.

Dla mnie najłatwiejsze do ubrania są półśpiochy+ body kopertowe lub pajac rozpinany:)
Mój 5 latek też się cieszy- mówi, że kocha tą swoją siostrzyczkę i rysuje dla niej laurki;)
Mam nadzieję, że zrozumie jak zobaczy, że taki dzidziuś to nie od razu będzie się bawił z nim w dinozaury;)

@olamakota tez sie obawiam tego ze corka bedzie marudzic jak Maly bedzie plakal. W tv czesto jej zwracam uwage ze braciszek tez tak bedzie płakał. Ona mowi ze pojdzie wtedy spac do dziadka i babci. A barfziej boje sie o Naszego yorka. Strasznie szczeka jak słyszy placz niemowlaka.

reklama
no wlasnie @Zzzzzz Gannka ma racje. Mi tez szew mieli sciagac w 37 tc. Moze przeczekaj jeszcze chwile. Nie możesz z doktorka pogadać? Po co ryzykowac?

Do góry