Przed chwila przyszedl kolega do mojego synka i pyta sie co mamy w pokoju, bo zobaczyl wozek, a moj synek odpowiedział, że to sa rzeczy dla jego braciszka, alez wzruszenie! Uslyszalam jak synek nazywa nasze maleństwo braciszkiem:-)
reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
Właśnie obawiam się że to wcześnie bo to bedzie 35+4. Chcialabym tak przewegetowac do 37 tyg. ZobaczymyDokladnie tak @Zzzzzz . koszulki z dl rekawem zapinane na brzuszku. Superntez je naszykowalam. Czyli Tobie sciagaja pessar w piatek a mi szew to jeszcze moze byc ze obie bedzieny w jednym czasie rozpakowane.
BaskaW
@Kleo83 nawet nie musze sobie tego wyobrazac. Wiem o czym mowisz..dzieci tak pieknie sie ciesza. To tak wzrusza..Jak do mojej corki przyszla sąsiadka to Cora od razu ja zaprowadzila do pokoju brata i pokazała jej wszystko nawet kosmetyki. Heheh a jak pieknie mowi do brzucha na dobranoc ze kocham Cie braciszku. Dzieci sa takie szczere i prawdziwe.
Oczekujaca123
Dziewczyny znajoma ma do sprzedania neoparin 0.8 , ja wiem ze wiekszosc ma refundację ja tez wiec nie kupuje od niej, ale chetnie sprzeda za 50zl opakowanie , wiec jak ktos nie na refundacji to i tak fajna opcja. Jak cos to priv i dam namiary bo ona nie z forum.
4 pelne opakowania.
4 pelne opakowania.
Oczekujaca123
Oo ona nie ma fb ale ja juz podzialam. DziekiNiech sie ogłosi na facebooku na grupie mthfr Polska. Tam pewnie ktos sie znajdzie.
olamakota
Dla mnie najłatwiejsze do ubrania są półśpiochy+ body kopertowe lub pajac rozpinany
Mój 5 latek też się cieszy- mówi, że kocha tą swoją siostrzyczkę i rysuje dla niej laurki
Mam nadzieję, że zrozumie jak zobaczy, że taki dzidziuś to nie od razu będzie się bawił z nim w dinozaury
Mój 5 latek też się cieszy- mówi, że kocha tą swoją siostrzyczkę i rysuje dla niej laurki
Mam nadzieję, że zrozumie jak zobaczy, że taki dzidziuś to nie od razu będzie się bawił z nim w dinozaury
Gannka
Szybko Ci zdejmują. Ja w 2 ciąży miałam pessar i mówili że zdejma w 37 tyg.Właśnie obawiam się że to wcześnie bo to bedzie 35+4. Chcialabym tak przewegetowac do 37 tyg. Zobaczymy
BaskaW
@olamakota tez sie obawiam tego ze corka bedzie marudzic jak Maly bedzie plakal. W tv czesto jej zwracam uwage ze braciszek tez tak bedzie płakał. Ona mowi ze pojdzie wtedy spac do dziadka i babci. A barfziej boje sie o Naszego yorka. Strasznie szczeka jak słyszy placz niemowlaka.
reklama
Podziel się: