Oczekujaca123
Fanka BB :)
Szpital ma chyba 2gi stopien. Tak wiem ze trudny okres przede mna; ale.... naprawde odczuwam bole nie na tle psychicznym. Chociaz juz spielam sie z lekarka a nocnym dyżurze ktora zechciala mnie zbadac z calej sily reka.... uznajac ze usg jest zbedna i wgl to juz od dawna powinnam miec zalozony szew.. to jej tlumacze ze mialam 6 cm i jestem pod stala kontrola... no u ona uznala ze ja potrzebuje psychologa a nie ginekologa... i ze ufa sie starszym lekarzom a nie mlodym ( czyli jej a nie mojej lekarce...) ***** mac...
wykrzyczalam wiedzmie co mialam dobrze ze maz mnie przytrzymal bo chyba bym jej cos zrobiła... oczywiście skonsultowalam sie z moja psycholog i uznalysmy ze nie jest ze mna najgorzej i lekarka powinna sie ugryzc w jezyk... doprowadziła mnie do takiego stanu ze przez pol h sie trzeslam.
Wiem ze wtorek za pasem... ale wiecie cos sie dzieje... boli...
Ile dostawalyscie magnezu ? Ja poki co 3kroplowki i moze jutro znow dostane. Spasmolina 3x1. Duphaston 4x2 luteina 3x200 dodatkowo biore potas bo i magnez b6 3x2 tabletki...
wykrzyczalam wiedzmie co mialam dobrze ze maz mnie przytrzymal bo chyba bym jej cos zrobiła... oczywiście skonsultowalam sie z moja psycholog i uznalysmy ze nie jest ze mna najgorzej i lekarka powinna sie ugryzc w jezyk... doprowadziła mnie do takiego stanu ze przez pol h sie trzeslam.
Wiem ze wtorek za pasem... ale wiecie cos sie dzieje... boli...
Ile dostawalyscie magnezu ? Ja poki co 3kroplowki i moze jutro znow dostane. Spasmolina 3x1. Duphaston 4x2 luteina 3x200 dodatkowo biore potas bo i magnez b6 3x2 tabletki...