reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Cześć. :) cały czas podczytuje Was, ale się nie udzielam. Może ktoś mnie jeszcze pamięta :p chciałam się podzielić moim małym szczęściem, II kreseczkami :) Jeszce nie byłam u lekarza. Mam w poniedziałek pierwsza wizytę. Czytam że piszecie o moczu. Dziś w nocy co godzina wstawalam, żadnego pieczenia, bolu, a noc nie przespana. Oczywiście z rana poszłam oddać żeby sprawdzić czy są bakterie ale widzę że piszecie że to mało daje.. Hmmm... A może yo taka przypadłość na początku ciąży. Od kad pamiętam zawsze 2 razy to minimum jak wstawalam ale dziś to była przesada.

Hej @Gannka no w koncu sie udalo. Gratulacje bardzo sie ciesze. Myslalam o Tobie ostatnio. Myślę ze na poczatku ciazy takie wstawanie czeste do wc to nic normalnego. Wiem z doświadczenia ze ja w kazdej ciazy w 1 tr mam problem z moczem i bakteriami. Zrobilabym na Twoim miejscu badania. I zacznij wiecej pic i kup sobie sok z zurawiny albo aceroli do picia tylko patrz by cukru nie bylo. Powodzenia.

Hej @Gannka no w koncu sie udalo. Gratulacje bardzo sie ciesze. Myslalam o Tobie ostatnio. Myślę ze na poczatku ciazy takie wstawanie czeste do wc to nic normalnego. Wiem z doświadczenia ze ja w kazdej ciazy w 1 tr mam problem z moczem i bakteriami. Zrobilabym na Twoim miejscu badania. I zacznij wiecej pic i kup sobie sok z zurawiny albo aceroli do picia tylko patrz by cukru nie bylo. Powodzenia.
Pije 1,5 l wody dziennie, więcej nie jestem w stanie. Ale kupię sobie ten soczek zurawinowy :) dodatkowo jem jogurt naturalny z suszona żurawina. Chociaż przyznam że ostatnio mi się o tym zapomniało.

@BaskaW wedlug moich obliczeń to będzie 5 tydzień. Wolę iść do lekarza szybciej żeby sprawdził przynajmniej czy wszystko dobrze umiejscowione i chociaż odrazu poproszę o posiew żeby działać najszybciej jak się da,gdyby coś wyszło.
Myślę pozytywnie. Ale z tyłu głowy strasznie się boję...
Dziękuję :*

reklama
Oj to moze Twoj organizm tak reaguje na ciaze. Jak sikasz i pijesz to mysle ze to nie bakterie. Poczekaj na ten wynik. Wiem ze jest ciezko zatrzymac zimna krew. Taka ciaza po stracie jest trudna ale dasz rade.

Do góry