Naysan
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się bardzo stresujesz to myślę że usg nie zaszkodzi na IP. Jak wszystko będzie okej to sobie wrócisz do domku.@Kleo83 ja też liczyłam, ale u mnie nie ma 10 ruchów, jest koło 4 słabych, przynajmniej dziś. Ponoc powinno się liczyć podczas największej aktywności dziecka, ale mój mały ani wczoraj ani dziś nie miał epizodu zwiększonej aktywności
Zdrowa jak ryba. Wypuścili Cię bo CRP zaczęło spadać. Tak też myślę zbadac w sb rano. Naprawdę to co mi zafundowała przeszłość mnie niszczy. Jak przyjmowali mnie do szpitala w poprzedniej ciąży to CRP miałam 7 niby niewysokie ale możliwe zakażenie wewnątrzmaciczne. Ja juz chce koniec tego koszmaru. Dajcie proszę 19lutyyy.@Zzzzzz mysle ze powinnas sprawdzic crp za pare dni czy nie urosnie. Moze akurat cos miałaś i spadnie albo sie rozwinie. Ja z crp 5.5 zostalam wypuszczona ze szpitala ale wcześniej bylo 7.9..nie bylas przeziebiona? Bo crp dlugo spada po chorobie.
Moje od poczatku ciazy wynosi miedzy 3 a 5. Jak jest w okolocy 5 i sie martwie a za 2 dni powtarzam to juz nizsze. Wiec takim wynikiem bym soe nie martwila tylko sprawdzila za 2 dni ;*Zdrowa jak ryba. Wypuścili Cię bo CRP zaczęło spadać. Tak też myślę zbadac w sb rano. Naprawdę to co mi zafundowała przeszłość mnie niszczy. Jak przyjmowali mnie do szpitala w poprzedniej ciąży to CRP miałam 7 niby niewysokie ale możliwe zakażenie wewnątrzmaciczne. Ja juz chce koniec tego koszmaru. Dajcie proszę 19lutyyy.
Czytałam że w 3 trym CRP może fizjologiczne rosnąć ile wynosi wasze?