BaskaW
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 czytama ze stosowanie heparyny powyzej 6 mscy bardzi wpływa na rozwoj osteoporozy. I moj lekarz mowil tez ze ma negatywny wplyw na szpik. Znajoma siostry po ciaxy na heparynie miala osteoporoze na pozionie 60%. Jakos po ciazy sie leczyla nie zaglebialam sie w tym jeszcze ale na pewno ja popytam. I myślę ze duze znaczenie ma tutaj witamina d3.
@Kleo83 ja dzisiaj w bocy tak sie stresowalam ze nie spalam cala noc tylko czuwalam. I teraz efekt bol glowy ja za to nie mogę spac na plecach i tylko boki mi zostaja a przewroceniu sie z boku na bok czesto towarzyszy klucie i ciagniecie w dole brzucha, moze blizna? Staram sie podtrzynywac wtedy brzuch. Słyszałam ze ba problem z blizna dobre sa pasy ciążowe ze odciazaja brzuch.
@Kleo83 ja dzisiaj w bocy tak sie stresowalam ze nie spalam cala noc tylko czuwalam. I teraz efekt bol glowy ja za to nie mogę spac na plecach i tylko boki mi zostaja a przewroceniu sie z boku na bok czesto towarzyszy klucie i ciagniecie w dole brzucha, moze blizna? Staram sie podtrzynywac wtedy brzuch. Słyszałam ze ba problem z blizna dobre sa pasy ciążowe ze odciazaja brzuch.