@Magdalenams ale Ci zazdroszczę, ja 19+5 .. od 2 dni tez wrocilam do progesteron besins dowcipnie (odstawiłam na jakiś tydzień,bo na poprzedniej wizycie lekarz powiedział ze szyjka zamknięta i twarda i nie ma już potrzeby brać).. dobrze, ze mam zapasy od dr Przybycienia.
@Naysan bede prosiła go o częstsze wizyty co 2 tyg. Ten od połówkowych zrobił mi 3 pomiary i każdy wyszedł inaczej, wpisał ten najniższy pomiar. Na opisie mam, ze nie ma tego leja no i długość. Polowkowe dobrze, mamy Oliwierka potwierdzonego na 100% wazy 312 g i wszystko jest dobrze.
@Zzzzzz pamietam Cię z wątku poronienia nawykowe i u Ciebie chyba stwierdzona niedomoga szyjki po poprzedniej stracie,prawda? To jest mój 3gin,ale dlatego ze bylam pacjentka dr Przybycienia do 12 tyg (dalej nie prowadzi) polecił mi 2 lekarzy,wybrałam jednego , byłam jego pacjentka z 1,5 miesiąca ;/ ani badania szyjki ani badań z krwi nie zlecał , cytuje „tyle już miałaś tych badań, ze na razie nie potrzeba” wizyta 6minut z usg. Yhm... tak wiec teraz jestem u tego drugiego polecanego i on pierwszy raz tak mnie badał „recznie” 2 tyg temu , a ten wczoraj na usg mierzył..
@Kleo83 wlasnie tego to nie wiem, zeobilam
Już dzisiaj wszystkie badania zlecone na nast wizytę i jeśli tfu tfu i one mi wyjda jeszcze złe to bede wcześniej się umawiać,nie czekać 2 tyg do planowanej wizyty.
To się rozpisałam