Tak, chciałam już zapytać o to w szpitalu ale myślę że to za wcześnie, dopiero się urodziły i ciągle mają coś podawane, trzeba będzie czekać@ashisohi ale pewnie nie możesz się doczekać kangurowania oglądałam filmiki na youtubie o wczesniakach i tam pierwsze przytulanko dla każdego rodzica było bardzo wzruszające az mi się chciało płakać
reklama
Super wynik gratulacje, na pewno jest Ci ciężko. Bardzo trzymam za Was kciuki.Całkiem dobrze, pierwsze 2 doby leciało bardzo mało to ta siara, teraz już 4 doba i 60ml więc nie jest tak źle
Magdalenams
Fanka BB :)
Zapytać się możesz kiedy będzie taka możliwość najważniejsze że małe sobie tak świetnie radzą.Tak, chciałam już zapytać o to w szpitalu ale myślę że to za wcześnie, dopiero się urodziły i ciągle mają coś podawane, trzeba będzie czekać
Okropnie, ale liczyłam się z tym że mogą się urodzić za wcześnie. DziękujęSuper wynik gratulacje, na pewno jest Ci ciężko. Bardzo trzymam za Was kciuki.
I oby tak do końcaZapytać się możesz kiedy będzie taka możliwość najważniejsze że małe sobie tak świetnie radzą.
Wiewióreczka87
BaskaW
Aj a ja sie przeziebilam. Tego mi jeszcze brakowalo. Nie wiem czy mnie ktos zarazil czy zalapalam.cos na zakupach..ledwo zyje..kreci w nosie i boli gardlo..maly tez cos malo sie rusza juz 2 dzien..jakos dzien leniucha ma. Do tego jutro maz idzie na sluzbe 24 godz nie bedzie go w nocy ech
reklama
Podziel się: