reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Dentka92 to dobrze że w szpitalu, zgłaszaj te twardnienia może popros o magnez w kroplówce
@BaskaW no właśnie ona nie jest nieprzemakalna. Jestem zła bo mama nakupowala mi gratow i nie mam gdzie tego trzymać

reklama
15478909918643701489781033755474.jpg

Wg mnie zbedne. A jak jest miekkie to tym bardziej. Noworodek potrzebuje twardej nawierzchni i rownej. Mozesz zostawic kak bedzie sie juz bawic i polozysz na dywanie.

Wg mnie zbedne. A jak jest miekkie to tym bardziej. Noworodek potrzebuje twardej nawierzchni i rownej. Mozesz zostawic kak bedzie sie juz bawic i polozysz na dywanie.
Ostatnio bedac w szpitalu gadalam z dziewczyna w 25tc byla po spotkaniu w szkole rodzenia - te gabki do kapieli , pianki itp to siedlisko bakteri... ale jak kto woli :)

reklama
Do góry