Magdalenams
Fanka BB :)
Oj jak fajnie że już w domu. Psychicznie odpoczniesz. Daj znać jak dziewczynki.Wyszłam wczoraj, narazie nic nie wiem dzisiaj będę jechała zawiezc im mleko i sie czegos dowiedziec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj jak fajnie że już w domu. Psychicznie odpoczniesz. Daj znać jak dziewczynki.Wyszłam wczoraj, narazie nic nie wiem dzisiaj będę jechała zawiezc im mleko i sie czegos dowiedziec
Oj jak fajnie że już w domu. Psychicznie odpoczniesz. Daj znać jak dziewczynki.
Bądź silna i daj znać, jak się czegoś dowiesz o córeczkach. Wszystkie tu mocno za Ciebie trzymamy kciuki.Mam nadzieję że stabilnie wszystko bo powoli do mnie dociera co się stało i coraz ciężej
Nie mam wprawy , bo nie dane bylo mi miec zywe dziecko do tej pory... mam nadzieje, ze nabiore wprawy. Bwde miala tez mozliwosc kazda kapiel wykonac z mezem wiec bedzie latwiej. A co do gabek to tylko pisze co mowia na szkołach rodzenia.Gabka mi sluzyla latwiej wykapac dziecko. Przynajmniej te 3 msce. No chyba ze masz taka wprawe ze utrzymasz dziecko w rekach i je umyjesz.
Gratuluje parki. Najpiekniejsza niespodzianka.
Dziewczyny doradźcie z fotelikiem samochodowym. Jakiej firmy? Z bazą czy bez? Nowy czy używany?
Pewnie gabka byla plukana i osuszana po kazdej kapieli. Wiem z doswiadczenia ze jest latwiej niz trzymac dziecko tym bardziej ze u mnie kapal Maz i teraz tez bedzie. Z pielucha tez dobra rada.@BaskaW @Oczekujaca123 ja kladlam młodego na pieluszce tetrowej i też było spoko. Jeśli gąbka to dobrze plukac i suszyć po kąpieli. No i często wymieniać na nową.