BaskaW
Fanka BB :)
@Wiewióreczka87 to i tak dobre wiesci. Mysle ze zla ta szyjka nie jest tylko bardziej chodzi mu o rozwarcie ktore sie od srodka robi. Lez poslusznie i bedzie dobrze. Juz niedaleko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja mam za sobą koszmarna noc, budzilam się kilka razy i za każdym razem bolał mnie brzuch. Nad ranem czułam kłucie w jajniku, na szczęście już się uspokoiło. Za tydz wizyta u gin, oby wytrzymać. Dziewczyny które u wąż już tygodnie ciąży? U mnie 28
Mój pierwszy syn był tak nisko ułożony i urodził się w 35 tc pamiętam jak mama mi mówiła ze brzucha to ja wysoko nie miałam. Ale z drugiej strony dobrze bo w zebra dostałam tylko razA ja dziś pierwszy raz się wyspałam ) córka nie kopała w nocy. Jakie to super uczucie! Za chwile przyjedzie szafa z Ikei, maz będzie mieć dużo pracy.
Dziś 31+0 za dwa dni wizyta u ginekolog.
Powiem Wam ze nie wyobrażam sobie byc dłużej w ciąży. Nie wiem ile wytrzymam. Ja nie mam refluksu ani problemów z oddychaniem za to mam cigle bóle w dole brzucha. Uczucie kamienia. Dziecko położone jest nisko. Mam nisko brzuch każdy jej ruch to dla mnie piekło. Wieczory sa najgorsze.
@Wiewióreczka87 super juz ponad kilos chłopaka przypomnij czemu nie chca Ci nic założyć na szyjke?
Z drugiej strony mam nadzieję że wytrzymam do 34 tc. Jeszcze 3 tyg zaciskania nóg...Mój pierwszy syn był tak nisko ułożony i urodził się w 35 tc pamiętam jak mama mi mówiła ze brzucha to ja wysoko nie miałam. Ale z drugiej strony dobrze bo w zebra dostałam tylko raz
U mnie teraz 26+3.
Też uważam że 34-35 tc to minimum. Myślę ze też jest dużo gorzej jak się trzeba oszczędzać. Jednak ruch to zdrowieZ drugiej strony mam nadzieję że wytrzymam do 34 tc. Jeszcze 3 tyg zaciskania nóg...
Noo pewnie mi tego ruchu bardzo brakuje i tak dobrze znoszę to leżenie a leżę od września. Myślę że dużo dała mi sprawność i ćwiczenia sprzed ciąży. Jak ja bym chciała szybko wrócić do tego po urodzeniu.Też uważam że 34-35 tc to minimum. Myślę ze też jest dużo gorzej jak się trzeba oszczędzać. Jednak ruch to zdrowie
Też uważam że 34-35 tc to minimum. Myślę ze też jest dużo gorzej jak się trzeba oszczędzać. Jednak ruch to zdrowie