reklama
@Naysan Ja też się robię strasznie leniwa, co prawda wstałam dziś koło 8 ale już zdążyłam uciąć sobie 2,5h "drzemkę". Aż strach myśleć o której pójdę dziś spać. Ale zauważyłam, że samo to ciągłe leżenie tak potrafi zmorzyć człowiek, masakra. A co będzie jak się nasze bobaski urodzą... wtedy już nie będzie takie luuuzu
Zzzzzz
Fanka BB :)
Oj tam dobrze ze sie przyzwyczailiście do leżenia. Poki co nie ma co się stresować.
@BaskaW Ja zamowilam w hm taki na poczatek:
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0637680003.html
@BaskaW Ja zamowilam w hm taki na poczatek:
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0637680003.html
BaskaW
Mi tez takie ale z funkcja odpinana. A ten ma fajne opinir na facebooku..wyglada solidnie.Mi przy karmieniu dobrze sie sprawdzaly staniki zwykle, bawelniane, bez usztywnien i bez fiszbin. I teraz tez musze sie za takimi rozejrzeć.
Paula_12345
Ja kupiłam stanik do karmienia na AliExpress bardziej jako eksperyment, ale całkiem udany. Kosztował 13 zł i jest z miękkiej bawełny, rozmiar będzie ok jeśli nie urośnie mi dużo bardziej biust.
Mam też taki koronkowy bez usztywnień, sprawdzi sie myślę też do karmienia. Kupę kasy wydałam na niego, ale jest fantastyczny, świetnie trzyma biust.
Mam też taki koronkowy bez usztywnień, sprawdzi sie myślę też do karmienia. Kupę kasy wydałam na niego, ale jest fantastyczny, świetnie trzyma biust.
Zzzzzz
Tez myslalam o ali jak bede mogla chodzić to wybiorę jakiś ładny koronkowy. Do tego czasu wygodny z hm będzie mi musiał wystarczyć. Póki co średnio mi wychodzą te biznesy przez internet. Koszule ciazowe sa mega krotkie więc hmm. Moze wykorzystam jedną w której bede rodzic i nie zal mi jej będzie wyrzucić. Mam jeszcze dwie nowe na szczęście ktore sa z kolei za duze
reklama
Olciakkk
Mam candida albicans [emoji20] sądzę, że złapałam ją w szpitalu. Bo 10.12 byłam na posiewie, 17.12 odebrałam i były same dobre bakterie ( nie pamiętam nazwy) 20.12 przyszłam do szpitala a 23 zgłosiam że czuję pieczenie i kłucie w szyjce... miałam zrobiony posiew z moczu i z pochwy... W moczu czysto a w pochwie niestety nie.@Olciakkk jak dla mnie wszystko jest okej. Masz wspanialego lekarza, który działa- super. A jaka masz infekcje?
Szyjka jest długa-pieknie. Nie stresuj się. Jak wrocisz ze szpitala to lez sobie i popijaj melise naprawdę nie jest źle.
Podziel się: