Oczekujaca123
Fanka BB :)
ja dzis znow mam miec usg... i beda patrzec czy z ta szyjka ok... prosze o kciuki , bo ja juz cala w nerwach... ostatno lekarka miala watpliwosci ale lekarz zanegowal rozwarcie... dzis sie boje co tam znajda...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukija dzis znow mam miec usg... i beda patrzec czy z ta szyjka ok... prosze o kciuki , bo ja juz cala w nerwach... ostatno lekarka miala watpliwosci ale lekarz zanegowal rozwarcie... dzis sie boje co tam znajda...
w niektórych szpitalach można wykupić opiekę położnej po cc i wtedy ona pomaga we wszystkim. Swoją drogą smutne to trochę, że trzeba za takie rzeczy dopłacać ( coś ok 800 zl za dobę)Bosz, to w Polsce mamy doule? Wow! nie wiedziałam, że jesteśmy tak daleko Ale myślę, że przy cc to bez sensu zabawa, nie?