reklama
Paula_12345
Fanka BB :)
Właśnie ja tez mam takie uczucie jakby mnie cos ściskało w pochwie, takie uczucie ucisku. Mam wrażenie jakby coś mi miało wyciekac, ale jest sucho. Plus łaskotanie w okolicach szyjki i czasami mam wrażenie że młoda mi tam probuje wystawić jakas kończynę na zewnątrz. Strasznie tego nie lubię też tak macie?
Naysan
Mam podobnie, może nie łaskotanie, ale ewidentnie uczucie, jakby coś tam się działo. A wyobraźnia dokłada swoje. Przed chwilą przeczytałam jakiś głupi artykuł - 8 oznak zaczynającego się porodu - i wychodzi, że jakieś 7 mam. Masakra, chciałabym, żeby ktoś wszedł do mojej głowy i zresetował systemWłaśnie ja tez mam takie uczucie jakby mnie cos ściskało w pochwie, takie uczucie ucisku. Mam wrażenie jakby coś mi miało wyciekac, ale jest sucho. Plus łaskotanie w okolicach szyjki i czasami mam wrażenie że młoda mi tam probuje wystawić jakas kończynę na zewnątrz. Strasznie tego nie lubię też tak macie?
BaskaW
@Naysan ppolecam przestac czytac. Ja taka głupia bylam i czytalam jak to szew moze sie zsunac i o dziewczynach ktorw tak mialy. Pozniej zaczelam się od tego nakrecac. I obiecalam sobie ze juz nie bede czytac.
Ja mam codziennie ze 2-3 razy bol brzucha jal na okres przechodzi jal sie poloze. Nie twardnieje brzuch ale boli mocno. Moze od tego ze nospy nie biore?? Sluchajcie moge isc na wizyte 24 grudnia albo 28? Jak radzicie?? A mzoe dopiero 7 stycznia jak skonczy sie l4? Ja dzisiaj jade do lab..dawno nie robilam badan krwi ani moczu. Misze spr d dimery bo acard odstawiłam..
Ja mam codziennie ze 2-3 razy bol brzucha jal na okres przechodzi jal sie poloze. Nie twardnieje brzuch ale boli mocno. Moze od tego ze nospy nie biore?? Sluchajcie moge isc na wizyte 24 grudnia albo 28? Jak radzicie?? A mzoe dopiero 7 stycznia jak skonczy sie l4? Ja dzisiaj jade do lab..dawno nie robilam badan krwi ani moczu. Misze spr d dimery bo acard odstawiłam..
@Naysan ppolecam przestac czytac. Ja taka głupia bylam i czytalam jak to szew moze sie zsunac i o dziewczynach ktorw tak mialy. Pozniej zaczelam się od tego nakrecac. I obiecalam sobie ze juz nie bede czytac.
Ja bym poszla po swietach Tzn idę nawet bo mam 27 wizyte
Dokładnie, też nie radze czytać za duzo, potem się wkrecam że coś sie dzieje dziwnego, a jak widać dalej w dwupaku więc duzo w glowie i duzo niepotrzebnego stresu sobie sama zrobiłam.
Chcialam jechac na krew dzis kurka ale nie mam auta i mysle czy w ogole jest sens jechac, czy nie zrobic dopiero 27 przed wizytą..
Miłego dnia wszystkim! ))
Zzzzzz
U mnie jakos omija szyjke, moze przez ten pessar bo on ponoć podnosi macice. Nie żałuje sobie odbytu i pecherza. Caly czas mysle ze wychodzi. No nic..
Ja juz tez nie czytam bo od tych informacji sie stresuje. Czytalam dużo o wczesniakach i przestałam.
Basia ja bym poszla wczesniej
Ja juz tez nie czytam bo od tych informacji sie stresuje. Czytalam dużo o wczesniakach i przestałam.
Basia ja bym poszla wczesniej
Paula_12345
Ja też bym poszła wcześniej. Idę w wigilię chciałam w swieta wiedzieć na czym stoję, szczególnie że na wigilię i pierwszy dzień świąt jade do tesciow. Troche się stresuje że będzie dużo ludzi i nie będę mogła leżeć przy stole W poniedziałek zrobilam badania, trochę spada hematokryt, ale poza tym ok.
reklama
Ja mam czasami takie gwaltowne szarpniecia, ale najczesciej czuje wypinanie malego, nieprzyjemnie jest jakby łapkami lub nozkami ruszal sie nad wzgorkiem.
Od czwartku boli mnie brzuch, wczoraj bolal dosc mocno w prawym boku i sobie nawkrecalam, ze moze łożysko sie odkleja i sie stresuje. Ogolnie bylam we wtorek u gin i szyjka sie skrocila do 22mm i rozwarcie na opuszek. Cos bardzie szczegolowego dowiem sie na prenatalnych 4 stycznia.
Od czwartku boli mnie brzuch, wczoraj bolal dosc mocno w prawym boku i sobie nawkrecalam, ze moze łożysko sie odkleja i sie stresuje. Ogolnie bylam we wtorek u gin i szyjka sie skrocila do 22mm i rozwarcie na opuszek. Cos bardzie szczegolowego dowiem sie na prenatalnych 4 stycznia.
Podziel się: