reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Audia20 co Ty kupilas bo juz się pogubilam?? Ja zamówiłam meble dla starszej corki heheh a czekam na noworodka. Masakra ale co tam syn dostanie po corce meble bo to sundvik z ikea a corka juz bedzie miala na pare lat nowe w koncu za chwilę bedzie pannica..

reklama
@Audia20 co Ty kupilas bo juz się pogubilam?? Ja zamówiłam meble dla starszej corki heheh a czekam na noworodka. Masakra ale co tam syn dostanie po corce meble bo to sundvik z ikea a corka juz bedzie miala na pare lat nowe w koncu za chwilę bedzie pannica..

Pozamawiałam dla małego posciel, te effiki i jeszcze misia szumisa- w sumie same pierdołki a 1000 zł. Ale moje szczęście jak to zamawiałam bezcenne :D

O wlasnie. Przeciez ja musze dla malego posciel zamowic. I kocyk. I jeszcze troche chemii. A i znowu jest wyprzedaz w HM. zamowilam tez mate taka piankowa z babypol. Tez szaleje jak glupia.

Ja pościeli nie kupuje póki co bo myślę ze mała bedzie spać w śpiworku lub rożku.
Ja tez mam twardy brzuch i uczucie jakby dziecko mialo mi wypasc z pochwy. Wciaz kręci sie bardzo nisko :O

Ja pościeli nie kupuje póki co bo myślę ze mała bedzie spać w śpiworku lub rożku.
Ja tez mam twardy brzuch i uczucie jakby dziecko mialo mi wypasc z pochwy. Wciaz kręci sie bardzo nisko :O

Ja kupiłam, ona jest dosc duza wiec potem sie pewnie przyda :)
Ja mama tak samo!!! Dzis czuje ponizej pępka tylko :o jak wczesniej mnie kopał dość wysoko tak dziś jest zgroza :o juz jestem znowu wystraszona :o

Ponizej pepka to i tak wysoko jak dla mnie :p ja corke czuje na pęcherzu, odbycie i na wysokości wzgórka. To jest mega nieprzyjemne. Upodobala sobie te miejsca od dawna.

reklama
Do góry