BaskaW
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Audia20 co Ty kupilas bo juz się pogubilam?? Ja zamówiłam meble dla starszej corki heheh a czekam na noworodka. Masakra ale co tam syn dostanie po corce meble bo to sundvik z ikea a corka juz bedzie miala na pare lat nowe w koncu za chwilę bedzie pannica..
Śpiworki u nas się sprawdzały. Jakoś tak czułam się pewniej niż z kołderką.Ja pościeli nie kupuje póki co bo myślę ze mała bedzie spać w śpiworku lub rożku.
Ja tez mam twardy brzuch i uczucie jakby dziecko mialo mi wypasc z pochwy. Wciaz kręci sie bardzo nisko :O
Ja pościeli nie kupuje póki co bo myślę ze mała bedzie spać w śpiworku lub rożku.
Ja tez mam twardy brzuch i uczucie jakby dziecko mialo mi wypasc z pochwy. Wciaz kręci sie bardzo nisko :O
Mam tak samo z swoim urwisem, też kopie bardzo bardzo nisko.Ponizej pepka to i tak wysoko jak dla mnie [emoji14] ja corke czuje na pęcherzu, odbycie i na wysokości wzgórka. To jest mega nieprzyjemne. Upodobala sobie te miejsca od dawna.