reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Jestem w szpitalu na kontroli i niestety nie jest dobrze. Szew trzyma ale szyjka jest coraz krótsza a lejek coraz większy. Jestem załamana. W dodatku jest jakaś infekcja. Jutro będą badać jeszcze raz szyjkę i decydować co dalej.
Naysan
Trzymaj się, będzie dobrze. Jesteś w szpitalu, masz opiekę, to jest najważniejsze. DŁugo Cię zostawią?Jestem w szpitalu na kontroli i niestety nie jest dobrze. Szew trzyma ale szyjka jest coraz krótsza a lejek coraz większy. Jestem załamana. W dodatku jest jakaś infekcja. Jutro będą badać jeszcze raz szyjkę i decydować co dalej.
Zzzzzz
@izaiv1985 i @kb.karola90 dajcie znać jutro jak wyniki.
Ja spalam jak dziecko za to w ciągu dnia liczne twardnienia
Jutro mialam miec wizyte u gin ale okazalo się że nie ma miejsc i wizyte mam w sb
Ja spalam jak dziecko za to w ciągu dnia liczne twardnienia
Jutro mialam miec wizyte u gin ale okazalo się że nie ma miejsc i wizyte mam w sb
marzec.2019
Zaciekawiona BB
Sorry dziewczyny że sie nie odzywalam ale mąż wrócił po dlugim czasie i wiecie jak to jest. Bylam wczoraj na kontroli szwu. No i powiem wam ze jedt tak jak bylo czyli lejek no i szew trzyma ale lekarz powiedzial ze dobrze ze leze. Lejek wyraznie widac jak nacisnal na brzuch i to mnie martwi wam powiem.. Z dzidzia wszystko dobrze wazy 800g. W pt skonczymy 26tc i zaczynamy 27tc. No i zbadal jeszcze mi paskiem ph i w porzadku. Ogolnie dobrze sie czuje. Tylko wydaje mi sie ze szyjka mnie pobolewa tak jakby ten szew ja draznil. Musimy byc dobrej mysli. Dziewczynki oby do 30tc wytrzymamy! A nawet dłużej!
@olamakota tak zamowilam jeden, ale nie pytaj jak sie sprawdza bo kompletnie nie wiem do czego to :d
@kb.karola90 trzymam kciuki, nie stresuj sie, masz dobrą opiekę wszystko bedzie w porządku
@Zzzzzz jeden dzien to prawie bez roznicy oj ja mam rzadziej brzuch miekki niz twardy
@kb.karola90 trzymam kciuki, nie stresuj sie, masz dobrą opiekę wszystko bedzie w porządku
@Zzzzzz jeden dzien to prawie bez roznicy oj ja mam rzadziej brzuch miekki niz twardy
BaskaW
Mniez tez tak szyjka bolala nie raz jakby pasek sie w nia wzynal. A najbardziej odczuwalam to np po nocy w ktorwj mialam skurcze albo twardnienia. Od jakis 2 tyg spokoj. Wiec wydaje mi sie ze sie od tego podrazniala. Musisz byc silna i dobrze myslec. Powiedzieli Ci ile ma szyjka??
olamakota
Właśnie do przykrywania lub zamiast ręcznika. Czy jest miły w dotyku i wart swojej ceny? Przez to uziemienie w domu niczego nie można zobaczyć na żywo...@olamakota tak zamowilam jeden, ale nie pytaj jak sie sprawdza bo kompletnie nie wiem do czego to :d
olamakota
@kb.karola90 dobrze, że jesteś pod opieką.
reklama
Właśnie do przykrywania lub zamiast ręcznika. Czy jest miły w dotyku i wart swojej ceny? Przez to uziemienie w domu niczego nie można zobaczyć na żywo...
Jakość ok, ale wydaje mi sie ze cena kosmos. Nie wiem co mnie napadlo na niego- chyba szpital odebrał mi swiadomosc (wszystko tam zamawialam) [emoji28]
Widziałam tansze ale uparlam sie na effiki, jeszcze czekam na posciel z la millou
Podziel się: