kb.karola90
Fanka BB :)
Ordynator chciał mnie zobaczyć 4-5 tyg po zalozeniu szwu.Z jakiego powodu obserwacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ordynator chciał mnie zobaczyć 4-5 tyg po zalozeniu szwu.Z jakiego powodu obserwacja?
Ja też ciesze się z każdego dnia i każdego dnia "skreślam jeden dzień"Ja dzisiaj 25+1 dzień a pamietam jak trafilam do szpitala w 21+4 dni na szew. Dziewczyny wytrzymamy, bo musimy. Dziękuję Bogu za kazdy dzień w ciąży <3
To fajnie że interesuje sie późniejszymi losami pacjentki. U nas w szpitalu wojewodzkim odsylaja do lekarza prowadzacego na kontroleOrdynator chciał mnie zobaczyć 4-5 tyg po zalozeniu szwu.
Dziewczyny czy któraś z Was odczuwa bol podbrzusza zaraz po siusianiu? Mnie tak bardzo boli i ciągnie zaraz po że ledwo idę po chwili mija. Wyniki moczu ok.
Nie denerwuj sie, mi tez nic nie zalozyli na szyjke, jestem prawie 5 tygodni po szpitalu i jest ok. Mogli Ci nic nie robic z szyjka z tego wzgledu, ze macica jest aktywa, ze sie napina a dwa ze ciaza wysoka. Mi tez jeden lekarz powiedzial, ze szyjka miekka, moj ginekolog powiedział na kontroli, ze jest ok, ze miekkosc szyjki to jest odczucie lekarza podczas badania. Trzymam kciuki za Was. U mnie dzis 29+3:-)Mnie ciągnie, mrowi co chwile. Teraz doszlo mi jeszcze kłucie.
Wyszłam dziś ze szpitala- na badaniu lekarz sam się zdziwił, że wystarczy dotkąć a moja macica od razu się stawia, no ale nic mi nie poradzili. Przyszłam z twardym brzuchem, wyszłam z twardym. Tylko mnie zaniepokoili stanem szyjki, że jest miękka. Ale o pesarze albo czymś na szyjkę nie słyszałam ani razu. Wydaje mi się, że takby tam tego nikt nie praktykuje. Mam nadzieję, że donoszę do bezpiecznego terminu. Dziś już 29 tydzień
Mam kryzys psychiczny, płakać mi się tylko chce.