reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Pessar zaklada sie chyba do 26tc i umnie bylo juz za późno. Takze jestem bez niczego. Moze napomnij jutro lekarzowi o kroplowce z magnezem, ktora sie podaje na powstrzymanie skurczy.

reklama
Pessar zaklada sie chyba do 26tc i umnie bylo juz za późno. Takze jestem bez niczego. Moze napomnij jutro lekarzowi o kroplowce z magnezem, ktora sie podaje na powstrzymanie skurczy.
Wspomnę, choć już mi wstępnie mówił, że jedyne co może zadziałać, to jakiś mega drogi lek, chyba miał na myśli atozyban.

Będę naciskać, żeby coś zrobił, jeśli się faktycznie okaże krótka. Tym bardzej, że uważa, że nowe leki, które mi teraz dał mogą zadziałać gdzieś dopiero po tygodniu.
Dobrze że pojechałaś do Krakowa i jestes w kontakcie z lekarzem, masz pomoc. To jest bardzo wazne.

Skurcze powoduja skracanie szyjki. Na przyjeciu do szpitala szyjka miala 22mm a przy wyjściu ze szpitala, po kroplowkach miala 25mm.

kleo dziwnego masz lekarza, jak lezalam w szpitalu to dziewczyna w 30tc miała zakładany pessar. Może warto skonsultować się z innym lekarzem, zawsze to dodatkowe zabezpieczenie.

Wspomnę, choć już mi wstępnie mówił, że jedyne co może zadziałać, to jakiś mega drogi lek, chyba miał na myśli atozyban.
Ja nawet nie wiedzialam, ze mozna podac to lekarstwo, pewnie na głowie bym stawala aby je dostac. Wiem, ze jest Ci bardzo ciezko, ja tez czulam sie okropnie. Tobie tez sie uda, wszystko sie wyciszy, zobaczysz:-)

reklama
No wygląda na to, że co lekarz, to opinia. Bę∂ę jutro męczyć mojego wszystkim tym, czego się od Was dowiedziałam

Do góry