reklama
Naysan
Fanka BB :)
To brzmi dołująco, bo u mnie podejrzewa skurcze właśnieMowili mi ze jak sa skurcze to nie moga nic zalozyc na szyjke, bo pobudziliby ja jeszcze bardziej i to groziloby porodem. Dopoki sa skurcze nic nie zrobia.
Naysan
Wspomnę, choć już mi wstępnie mówił, że jedyne co może zadziałać, to jakiś mega drogi lek, chyba miał na myśli atozyban.Pessar zaklada sie chyba do 26tc i umnie bylo juz za późno. Takze jestem bez niczego. Moze napomnij jutro lekarzowi o kroplowce z magnezem, ktora sie podaje na powstrzymanie skurczy.
Dobrze że pojechałaś do Krakowa i jestes w kontakcie z lekarzem, masz pomoc. To jest bardzo wazne.Będę naciskać, żeby coś zrobił, jeśli się faktycznie okaże krótka. Tym bardzej, że uważa, że nowe leki, które mi teraz dał mogą zadziałać gdzieś dopiero po tygodniu.
Naysan
tak, to już coś, byle się to wszystko uspokoiłoDobrze że pojechałaś do Krakowa i jestes w kontakcie z lekarzem, masz pomoc. To jest bardzo wazne.
kleo dziwnego masz lekarza, jak lezalam w szpitalu to dziewczyna w 30tc miała zakładany pessar. Może warto skonsultować się z innym lekarzem, zawsze to dodatkowe zabezpieczenie.Pessar zaklada sie chyba do 26tc i umnie bylo juz za późno. Takze jestem bez niczego. Moze napomnij jutro lekarzowi o kroplowce z magnezem, ktora sie podaje na powstrzymanie skurczy.
dziewczyny jak jest wskazanie do założenia szwu, to zazwyczaj leżąc w szpitalu przez 2-3 dni wyciszaja macice magnezem i papawaryna, żeby nie było niespodzianek podczas zabiegu.To brzmi dołująco, bo u mnie podejrzewa skurcze właśnie
Ja nawet nie wiedzialam, ze mozna podac to lekarstwo, pewnie na głowie bym stawala aby je dostac. Wiem, ze jest Ci bardzo ciezko, ja tez czulam sie okropnie. Tobie tez sie uda, wszystko sie wyciszy, zobaczysz:-)Wspomnę, choć już mi wstępnie mówił, że jedyne co może zadziałać, to jakiś mega drogi lek, chyba miał na myśli atozyban.
reklama
Podziel się: