reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Fajna podstawka
ale ja leże właśnie płasko dlatego bym tak nie dala rady z laptopem.
Podciagam sie do jedzenia bo bez przesady nie umiem jesc lezac płasko

reklama
No ja też do jedzenia prawie siadam. Raz próbowałam bardziej na leżąco to jak mi wpadło do złej dziurki to więcej szkody narobiłam chyba potem kaszlac aż cały przełyk mnie bolał ;-)

Nie no ja raczej bardziej na leżąco niż siedząco. Plecy przylegają do łóżka tylko górna część jest uniesiona przez poduszki.. powiedzmy tak od pach wzwyż. Myślałam, że tak mogę leżeć hmmmm..
Leżę mniej więcej jak babka na zdjęciu tylko mam więcej poduszek pod głową i sięgają może minimalnie dalej niż u niej..

lezenie.jpg

Załączniki

• lezenie.jpg
    lezenie.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 110
Ostatnia edycja:
A macie jeszcze poduszki pod pupa? Bo ja nie..
Mitaginka podziwiam,ze chce Ci dbac o paznokcie :-)
Ty chyba lezysz tak mniej 'pościelowo' ;-)

JUP, miałam żele. Jakoś je sobie spilowalam ale są tak brzydkie ze pomalowalam ostatnio. Ale lakier nie chce się trzymać, musiałabym malować co dwa dni. Jutro zmazuję bo mija się to z celem ;-)

No, ja leżę w salonie. Jest on połączony z kuchnią wiec jak cos to mam blisko.

reklama
Do góry