reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mitaginka no niby erotyczne lepiej brzmi niz koszmarne ale faktycznie w naszej sytuacji to zle z tym orgazmem.Ech.
Ja sie tylko budze spocona i spieta ale to tak na całości nie macica.

reklama
JUP, jak sobie radzisz z leżeniem? Jaka pozycja, skoro na wznak nie możesz, a lewy bok boli?

Milly, co tam?

Ewelina, co u Ciebie?

Martha, a w ciągu dnia ktoś podaje Ci jedzenie?

Mitaginka - ciężko mi, leze na lewym i co jakis czas przewracam sie tak na pol-lewy albo prawy, ale dzis cos ten prawy mi nie pasuje.
Jak przejdę sie do toalety to potem chwilę tez lepiej.
Ogólnie ciezko mi sobie wyobrazic wiele dni takich.

Mitaginka a jak ty czesto wstajesz ? Ja niestety często muszę iść do toalety bo duzo piję :(

Mitaginka jedzenie dostaje pod nos od momentu powrotu meza z pracy:) mam nadzieje, ze bol szybko przejdzie.. Moze wez dodatkowo jakas nospe albo buscopan.

WZięlam i nadmiarowa no spę, i magnez. Ale jak mnie chwyci ten ból to nic nie pomaga. To tak jakby mój brzuch był taki teraz nadwyrezony.

W środę miną cztery tygodnie jak leżę.

reklama
Dzien dobry,

Mitaginka jak brzuszek ?

Ja juz nie wiem jak leżeć,męcze sie w każdej pozycji.Teraz próbuje lewy bok plus poduszka pod biodro...

Do góry