reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny mam 24 tc, czy któraś ma może podobne czucie rozpierania w pochwie, kłucie, uwieranie? Trzyma to mnie 3 dzień, jak leżę to jest ok.
Klucie to zly objaw. Jak dla mnie. Kiedy tak skrocila mi sie szyjka czulam klucia w pochwie. Masz cos zalozone na szyjke?

reklama
@Kleo83 ja mialam takie uczicie gdzies w 17 tyg i lezalam w szpitalu i szyjka nieco mi się skróciła. Kłucie całej pochwy raz lewej raz prawej strony później wejście do pochwy i warg sromowych mrowienie
Przeszło po ok 4 dniach. Kłuło nawet jak leżałam.

Ja jestem po wizycie. Zas krótsza szyjka i do tego infekcja.

@Kleo83 ja mialam takie uczicie gdzies w 17 tyg i lezalam w szpitalu i szyjka nieco mi się skróciła. Kłucie całej pochwy raz lewej raz prawej strony później wejście do pochwy i warg sromowych mrowienie

Ja jestem po wizycie. Zas krótsza szyjka i do tego infekcja.[/QUOE]
Jakie masz zalecenia od lekarza?

Ja rozważam czy iść dziś do swojego, tydzień temu byłam i było dobrze, a teraz znowu stres:-/

Ja jestem po wizycie. Zas krótsza szyjka i do tego infekcja.
Jakie masz zalecenia?
Ja rozważam czy iść do swojego doktorka. Byłam tydzień temu i było ok a teraz znowu stres od kilku dni.

reklama
Ja wczoraj wyszłam ze szpitala z pessarem. Tez miałam kłucie w pochwie takie dziwne i ból jak na @. A nie masz możliwości zadzwonić do lekarza i skonsultować objawy. Ja tak zrobiłam i wysłana nie na IP, a skończyło się pobytem w szpitalu i założeniem pessara

Do góry