reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
W podbrzuszu takie rozpychanie, rozpieraznie plus go (krazek) czułam. Ja też biorę mucovagin na nawilżenie i laktovaginal na flore. Jak mnie bardzo bolalo to spasmolina i sen ale z ta spasmolina podobnie jak z nospa nie mozna przesadzać. Aaa i ten progesteron w konskich dawkach.

Jutro mam wizytę i chcę porozmawiać o przyjmowaniu relanium w wyjątkowych sytuacjach. Podobno działa tez rozkurczowo

Powiem Wam dziewczyny, że na trudne chwile, gdy mam gorsze momenty uwielbiam czuć ruchy maleństwa, bardzo mnie to uspokaja, mysle sobie, że jest wszystko ok skoro szkrab grasuje;-) wtedy mówię do niego:-) To są takie moje pocieszanki.

Dziewczyny, pocieszenie dla Was. Jakiś czas temu myślałam że urodze w 30-32tc.. Dziś zaczynamy 37tc i myślę że jeszcze ze dwa tygodnie wytrzymam :)
Co do ruchów dziecka, mój mały jest bardzo aktywny i czasem daje tak popalić że jęcze z bólu. Mimo wszystko to wspaniałe uczucie ❤

Dziewczyny czy można kupić jakiś zestaw do samodzielnego sprawdzenia czystości pochwy, czy nie ma infekcji?
Może test do badania ph pochwy?
Screenshot_20181104-180634.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181104-180634.jpg
    Screenshot_20181104-180634.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 477
Dziewczyny mam 24 tc, czy któraś ma może podobne czucie rozpierania w pochwie, kłucie, uwieranie? Trzyma to mnie 3 dzień, jak leżę to jest ok.

reklama
Dziewczyny mam 24 tc, czy któraś ma może podobne czucie rozpierania w pochwie, kłucie, uwieranie? Trzyma to mnie 3 dzień, jak leżę to jest ok.
Ja mam wrazenie spinania pochwy. Cos podobnego do tego jak ćwiczysz miesnie kegla tylko caly czas jakby cos ja zmuszalo do spinania. Caly czas to czuje. Nie pomaga rozluznienie miesni. Nie wiem jak to opisac.

Do góry