reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
W podbrzuszu takie rozpychanie, rozpieraznie plus go (krazek) czułam. Ja też biorę mucovagin na nawilżenie i laktovaginal na flore. Jak mnie bardzo bolalo to spasmolina i sen ale z ta spasmolina podobnie jak z nospa nie mozna przesadzać. Aaa i ten progesteron w konskich dawkach.
Jutro mam wizytę i chcę porozmawiać o przyjmowaniu relanium w wyjątkowych sytuacjach. Podobno działa tez rozkurczowo
Jutro mam wizytę i chcę porozmawiać o przyjmowaniu relanium w wyjątkowych sytuacjach. Podobno działa tez rozkurczowo
Powiem Wam dziewczyny, że na trudne chwile, gdy mam gorsze momenty uwielbiam czuć ruchy maleństwa, bardzo mnie to uspokaja, mysle sobie, że jest wszystko ok skoro szkrab grasuje;-) wtedy mówię do niego:-) To są takie moje pocieszanki.
Pauliska757
Dziewczyny, pocieszenie dla Was. Jakiś czas temu myślałam że urodze w 30-32tc.. Dziś zaczynamy 37tc i myślę że jeszcze ze dwa tygodnie wytrzymam
Co do ruchów dziecka, mój mały jest bardzo aktywny i czasem daje tak popalić że jęcze z bólu. Mimo wszystko to wspaniałe uczucie ❤
Co do ruchów dziecka, mój mały jest bardzo aktywny i czasem daje tak popalić że jęcze z bólu. Mimo wszystko to wspaniałe uczucie ❤
Oczekujaca123
Było by super... sama jestem ciekawaDziewczyny czy można kupić jakiś zestaw do samodzielnego sprawdzenia czystości pochwy, czy nie ma infekcji?
Oczekujaca123
Może test do badania ph pochwy?Dziewczyny czy można kupić jakiś zestaw do samodzielnego sprawdzenia czystości pochwy, czy nie ma infekcji?
Załączniki
reklama
BaskaW
Ja mam wrazenie spinania pochwy. Cos podobnego do tego jak ćwiczysz miesnie kegla tylko caly czas jakby cos ja zmuszalo do spinania. Caly czas to czuje. Nie pomaga rozluznienie miesni. Nie wiem jak to opisac.Dziewczyny mam 24 tc, czy któraś ma może podobne czucie rozpierania w pochwie, kłucie, uwieranie? Trzyma to mnie 3 dzień, jak leżę to jest ok.
Podziel się: