ForgetMeeNot
Fanka BB :)
A mi dzisiaj założyli pessar. Jak wszytko będzie ok to mnie w poniedziałek wypuszcza...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj takiej akcji juz nie bylo..zobaczymy jak bedzie dalej. Moze lekarka mi zruszyla szyjke przed wypisem bo robila usg dopochwowe by spr szew. Bolal mnie troche brzuch po tym moze stad te skurcze..mnie maly tez kopie tak jak oszalaly najgorzej boli jak dostane w okolice szyjki a ona jeszcze czula i pecherz. Kochana jeszcze chwila i beda z Nami dzieciaczkami.To leż, lez Basiu póki co nie spaceruj. Ja 2gi dzien nie czuje sie najlepiej bo dziecko kopie i wierci się niemal non stop. Kopania mialy być jak muskanie rybki lub dotyk motylka tymczasem czuję jakby ktoś wsypal mi kamienie o nieregularnych kształtach i mieszał w dole brzucha. Słodkie...
@ForgetMeeNot super ze juz Ci zalozyli. Mowili jaka jest szyjka? Jak wrazenia? Teraz trzymamy kciuki za nas wszystkie. Ktory juz tydzien u Ciebie? U mnie 24+2.
@BaskaW, wlansie od kiedy jestem w szpitalu to zaczęły się zaparcia i brzuch mnie trochę nad ranem bolał. I doskonale Cię rozumiem bo tez kompletnie nie potrafię się wyluzować i cieszyć ta ciąża [emoji853] ciagle coś, tak bardzo się boje, ze nie dotrwamy z Malutka do tego chociaż 36 tygodnia. Mam wrażenie, ze wieczność przed nami. [emoji853]
@Zzzzzz, nie jesteś nienormalna. Mnie tez czasem bolą. Szczególnie jak czuje ją tak nisko. A bolał Cię brzuch po założeniu? Mnie dzsiaj jak sie obudziłam tak lekko okresowo zabolał dwa razy i już stres złapałam, ze coś jest nie tak. Normlanie mam wrażenie, ze zwariuje...
@BaskaW, wlansie od kiedy jestem w szpitalu to zaczęły się zaparcia i brzuch mnie trochę nad ranem bolał. I doskonale Cię rozumiem bo tez kompletnie nie potrafię się wyluzować i cieszyć ta ciąża [emoji853] ciagle coś, tak bardzo się boje, ze nie dotrwamy z Malutka do tego chociaż 36 tygodnia. Mam wrażenie, ze wieczność przed nami. [emoji853]
@Zzzzzz, nie jesteś nienormalna. Mnie tez czasem bolą. Szczególnie jak czuje ją tak nisko. A bolał Cię brzuch po założeniu? Mnie dzsiaj jak sie obudziłam tak lekko okresowo zabolał dwa razy i już stres złapałam, ze coś jest nie tak. Normlanie mam wrażenie, ze zwariuje...