reklama
BaskaW
Fanka BB :)
Możliwe sa takie choroby ze tworza sie przeciwciala w ciazy. Jak np u mnie zespol antufosfolipidowy. Nie wiem ile badan i jakie robilas? Czy gruntownie wszystko zbadalas tak jak ja cyz tylko kilka badan? Zylaki np sie poglebiaja po ziacy wiec usg zyl glebokich wskazane. Moge kolegi lekarza sie zapytac co by sugerowal.
Ps. Dziewczyny ja sie nawet odwazylam pojsc na wybory
Ps. Dziewczyny ja sie nawet odwazylam pojsc na wybory
Gannka
Na ten zespół robi się badanie igg i igm?
Jeśli chodzi o badania to miałam robione w grudniu przed ciąża. Ginekolog mi wpisała jakie powinnam sobie zrobić. Później na bieżąco różne od hematologa skierowania i zawsze było ok. Masakra z tymi badaniami tyle tego że głowa pęka.
Jeśli chodzi o badania to miałam robione w grudniu przed ciąża. Ginekolog mi wpisała jakie powinnam sobie zrobić. Później na bieżąco różne od hematologa skierowania i zawsze było ok. Masakra z tymi badaniami tyle tego że głowa pęka.
Zzzzzz
kasiula8878
Ja na zespół robiłam antykoagulant tocznia przeciwciala przeciw glikoproteinie przeciw ciała przeciw kardiolipinie Białko s I Białko c.Na ten zespół robi się badanie igg i igm?
kasiula8878
Przeciw beta 2 glikoproteinie napisalamDodajmy do tego przeciwciała przeciwko beta-2 glikoproteinie i fosfatydyloserynie
reklama
Zzzzzz
No wlasnie cicho cos na tym forum.
Ja wyszlam ze szpitala. Niby wyszly mi bakterie w moczu ale nie do końca jestem pewna co do tego bo dali mi otwarty i kubeczek. No ale nic potulnie nasiuralam i oddałam krew. Na 2gi dzień posiewy z pochwy i posiew z moczu wyniki do odebrania w czwartek. W międzyczasie moje dziecko dostalo torpedy i zaczelo mnie kopac po jelitach tak ze wyłam z bolu. Pilam jakies syropki po ktorych ciagle oddawałam stolec a bol nie przechodzil. Dzis juz lepiej bylo wiec mnie puscili. Ale Wam powiem że nie jestem zadowolona z tego szpitala bo mi pobrali krew po podaniu euthyroxu i heparyny i zbadali ft3 ft4 tsh i ddmery i wyszły im kosmiczne wyniki...
Co u Was??
Ja wyszlam ze szpitala. Niby wyszly mi bakterie w moczu ale nie do końca jestem pewna co do tego bo dali mi otwarty i kubeczek. No ale nic potulnie nasiuralam i oddałam krew. Na 2gi dzień posiewy z pochwy i posiew z moczu wyniki do odebrania w czwartek. W międzyczasie moje dziecko dostalo torpedy i zaczelo mnie kopac po jelitach tak ze wyłam z bolu. Pilam jakies syropki po ktorych ciagle oddawałam stolec a bol nie przechodzil. Dzis juz lepiej bylo wiec mnie puscili. Ale Wam powiem że nie jestem zadowolona z tego szpitala bo mi pobrali krew po podaniu euthyroxu i heparyny i zbadali ft3 ft4 tsh i ddmery i wyszły im kosmiczne wyniki...
Co u Was??
Podziel się: