Kochana w innym wątku widziałam właśnie, że Ci się udało i dziś mocno trzymałam kciuki za Twoją betę [emoji4] bardzo się cieszę, że Ci tak ładnie przyrasta [emoji4]U mnie tez tak szybko nie dziala... tak myslalam.... ale mimo to odczekalam grzecznie 3 cykle. Teraz byl pierwszy cykl staran i jestem w ciazy. Dobrze, ze nie zaczelam wczesniej... ale wiadomo u mnie to jakis cud.. sama w to nie wierzę. Dzis 28dc a beta 281. Jutro wizyta u gin zeby sprawdzila czy wszystko.ok (mimo ze nic nie bedzie widac) , ale potrzebuje miec psychiczne poczucie, ze mnie ktos zbadal, bo w sobote na papierze mialam krew...
Niby jestem obstawiona lekami, ale skontrolowac sie nie zaszkodzi
Trzymam za Was kciuki, za te juz na mecie, za te lezakujace, którym troche jeszcze zostalo i za te starajace :*
Jesteś moją nadzieją, że można szybko zajść w ciążę. Zdaje się pisałaś, że poprzednia też Wam tak sprawnie poszła [emoji4] u nas to tak niestety nigdy szybko się nie działo, stąd moje przemyślenia czy może już coś trochę popróbować bez szaleństw, a po następnej @ wziąć się konkretnie do działania... Bo prawdopodobieństwo, że nam się tak uda jak Wam jest naprawdę znikome... [emoji6]