reklama
Dziś rano zdjęty szew-dziecko nie wypadło
Od razu po zdjęciu szyjka ok 1.5 cm, lekko miękka, przepuszcza na opuszek. Dziduś ok 2600g, 13 centyl, ale biorąc pod uwagę że pierwsze dziecię ostatecznie przyszło na świat przez cc a teraz chciałabym spróbować sn to dla mnie dobra waga. Narazie obserwujemy.
Od razu po zdjęciu szyjka ok 1.5 cm, lekko miękka, przepuszcza na opuszek. Dziduś ok 2600g, 13 centyl, ale biorąc pod uwagę że pierwsze dziecię ostatecznie przyszło na świat przez cc a teraz chciałabym spróbować sn to dla mnie dobra waga. Narazie obserwujemy.
Menia2018
Fanka BB :)
U mnie też tydzień temu 1cm rozwarcia i nic się nie dzieje chodzę sprzątam, robię zakupy, porządki jedyne co mi doskwiera to ucisk małego na krocze to taki ból i ból w pachwinach że czasem nie dam rady ustać i od razu muszę siadać. Już bym chciała mieć poród za sobą.Ja też od rana sprzątam i gotuję. Do tej pory nie miałam nawet żadnych skurczów przepowiadających, a teraz już 38+5. Dziewczyny czy to normalne? Brzuch też wysoko, tydzień temu na wizycie niby 1 cm rozwarcia.
Mój też jest malutki, tydzień temu miał niecałe 2,8 kg. Chociaż w sumie te pomiary USG mogą nieźle przekłamywać.Dziś rano zdjęty szew-dziecko nie wypadło
D
Deleted member 178444
Gość
Nie licze wcale. Dla mnie to niepotrzebny stresor. Teraz w upały Miłosz też bardziej leniwy, ale wystarczy lekkie ochłodzenie i już tańczy rumbe.Dziewczyny, ile razy dziennie liczycie ruchy? Zauważyłam, że mały ostatnio jest trochę mniej ruchliwy niż zazwyczaj.
Ja mam tak samo....Bardziej stresuję się tym wyczekiwaniem porodu.... Już mi ciężko i obaw tyle w glowie aby wszystko było dobrze normalnie świruje czasem.
reklama
Podziel się: